Daca te-ai desena, cu cine ai semana?


Inteligenta Emotionala

28-01-2016
Like 363

Dă-ți voie să trăiești ACUM, nu în amintirile dureroase, nu în experiențele neplăcute, nu într-un viitor pe care ți l-au descris alții sau într-unul de care te temi tot timpul sau într-unul pe care nu-l poți visa pentru că nu e al tău. Nu mai trăi prin ochii altora! Nici măcar prin cei ai părinților.

De ce te străduiești să placi lumii, să întâlnești omul la început perfect, dar pe care apoi tu să-l schimbi în “și mai perfect”, pentru că, de fapt, constați că nu prea este așa cum îți doreai, că te-ai înșelat atunci când l-ai cunoscut? Dă-ți voie să fii tu și-atât. Dă-i voie omului de lângă tine să fie el și-atât. Încearcă să fii doar ca tine, nu ca alții sau după spusele altora! Vrei să fii la fel de bun ca ei? Dar de unde știi că, așa cum ești acum, tu nu ești chiar mai bun decât ei dintr-atâtea puncte de vedere? Definește-ți valoarea personală! O ai și s-ar putea să nu știi încă lucrul ăsta. Sunt atâția oameni inteligenți, frumoși, simpatici în exprimare și atitudine față de ceilalți care au despre ei înșiși cea mai proastă părere din lume. De ce oare?!

Dove a inițiat, la un moment dat, o amplă campanie în cadrul căreia a comandat experimente foarte interesante! Primul: un tip care făcea portrete-robot s-a apucat să deseneze chipuri fix după descrierea posesoarelor. :) Apoi, după descrierea altor persoane. Ce crezi că a ieșit? Cum crezi că se vedea femeia pe sine și cum o vedeau ceilalți? Pare amuzant, dar e trist. Ai încredere în tine! Admiră-te, respectă-te, fă-te fericit/fericită! E o realitate valabilă de care merită să ții cont! Hai Sus!



Taguri:
[dr stoica]   [drstoica]   [academia de bine]   [campanie de infrumusetare]   [inspiratie]   [experiment dove]   [imaginatie]   [portret robot]   [vis]   [hai sus]   [autenticitate]