10 reguli pentru succes (16)


Dezvoltare Personala, Oameni care motiveaza

28-03-2016
Like 425

Anthony Robbins este unul dintre cei mai importanți experți în dezvoltarea personală și financiară din lume, unul dintre cel mai bine plătiți 3 speakeri motivaționali din lume. Dacă nu ai apucat s-o citești, îți recomand "Putere nemărginită", o carte din ciclul celor care au capacitatea de a-ți schimba viața cu totul, de a-ți descătușa potențialul, de a te duce în zona excelenței tale de om și profesionist în ceea ce faci. Însă, te avertizez sincer: cartea te transformă cu o singură condiție, care pe cei mai mulți îi sperie groaznic: să începi să aplici imediat informațiile pe care le găsești acolo! Oricâte scuze "obiective" ai găsi să n-o faci, fă-o! E, de altfel, marele motiv pentru care mulți oameni nu reușesc să aibă succes: nu acționează, nu aplică, nu experimentează. "Putere nemărginită" e un soi de fitness al minții. Un masaj mental și emoțional care te readuce la viață. Dar nu mă crede pe cuvânt. Citește-o să vezi dacă la tine funcționează sau nu.

Tony Robbins e un foarte bun specialist în programarea neuro-lingvistică, un foarte bun hipnoterapeut, un tip care umple săli de 7.000-10.000 de oameni în toată lumea, cu aproape 1000 de euro biletul pentru 4 zile. Fă o socoteală simplă să vezi ce încasări are. Pe care le și merită.

Iată 10 reguli extrase din filosofia sa de viață, reguli aplicate cu succes de el și de alții care-i seamănă.

1.Ridică-ți standardele în fiecare zi. Învață și experimentează, numai așa o poți face.

2.Observă diferența între verbul „a face” și verbul „a realiza”. „Am făcut” nu e totuna cu „am realizat”. Ai grijă ca lucrurile să fie făcute până la capăt, nu-ți ocupa toată ziua cu eforturi care nu duc nicăieri.

3.Progresul înseamnă fericire. Progresul zilnic aduce satisfacție zilnică.

4.Iubește-ți clienții, colaboratorii, partenerii de activitate.

5.Adaugă în permanență valoare celorlalți.

6.Fă-ți întotdeauna mai multe planuri paralele, dezvoltă strategii de rezervă, pentru a fi pregătit în cazul în care primul plan eșuează.

7.Fii inventiv, folosește-ți resursele interioare.

8.Fii atent la detalii.

9.Creează-ți pârghii și folosește-te de ele.

10.Schimbă-ți mentalitatea. În fiecare zi e necesar să schimbi câte ceva la tine, în ceea ce faci.

Îl poți vedea și asculta pentru câteva minute mai jos. Să vezi câtă pasiune, câtă încredere, câtă motivație pune în ceea ce spune.



Taguri:
[academia de bine]   [tony robbins reguli de succes]   [hai sus]   [catalin stoica coaching bucuresti]   [putere]   [actiune]   [schimbare]