Mai binele cere implicare si sacrificii


Inspiratie

27-07-2016
Like 382

Indiferent ce ne dorim și chiar primim de la viață implică un cost. Mare sau mic, dureros sau neobservabil, costul există. Efort, bani, energie, timp, oameni, ceva lăsat în urmă, ceva la care renunțăm pentru altceva mai bun, mai mare, mai important.

Investești timp acolo unde cei mai mulți spun că nu au când. Investești bani acolo unde se creează premise pentru înmulțirea lor. Renunți la obiceiuri atunci când, analizându-le, observi că te țin pe loc, că-ți consumă timpul inutil. Renunți la oameni care nu vor să înainteze și fac orice pentru a te ține și pe tine în loc. Toate astea presupun ca, înainte de toate, să fii sincer cu tine și să accepți că doar de tine depinde să te schimbi ca să schimbi ceva. Nu poți primi noi daruri de la viață până ce nu renunți la cele vechi care nu se mai asortează deloc cu ce-ți dorești mai nou.

Ca să-ți împlinești visurile, ca să-ți atingi obiectivele, pregătește-te să plătești și plătește în mod conștient, nu mai lăsa viața să te ia permanent prin surprindere și să o consideri apoi nedreaptă.

#HaiSus!



Taguri:
[timpul]   [resurse]   [obiceiuri]   [academia de bine]   [hai sus]   [investitii]   [sacrificiul]   [daruri]   [vise]