Inspiratie/2015 • Pentru ca imediat se face 2016

  Pentru ca imediat se face 2016

  30-12-2015

  NU UITA: in functie de cum alegi tu sa privesti un om, un lucru, o intamplare, un obiectiv, un an, in functie de perceptia ta, asa vor arata in cea mai mare parte omul, lucrul, intamplarea, obiectivul, anul. Daca te observi privind cu scepticism, cu tristete, cu frica sau cu furie, vei fi in stare sa recunosti si sa te focusezi mai degraba pe eticheta pe care deja ai pus-o, in mod constient sau inconstient.

  Mai mult 449
 • Nu mai astepta, ca-ti asteapta norocul

  Nu mai astepta, ca-ti asteapta norocul

  29-12-2015

  Suntem pe final de an. La ora intrebarilor. Si a raspunsurilor sincere. La ora evaluarii obiective, detasate... si a schimbarii. Schimbarea nu e doar posibila; e inevitabila. Fa-o tu, in mod constient, cu riscurile de rigoare, nu lasa viata sa o faca pentru tine, caci s-ar putea sa nu-ti placa.

  Mai mult 396
 • De unde vin noi solutii? Din creativitate

  De unde vin noi solutii? Din creativitate

  28-12-2015

  Orice-ai crede, orice-ai face, orice ti s-ar intampla, nu accepta ca esecul e capat de drum sau ca problemele cu care te confrunti sunt de nerezolvat. Trage-ti sufletul, ridica-te si ia-o de la capat! Viata abia asteapta sa-i arati ce poti!

  Mai mult 463
 • Ai grija de clipe!

  Ai grija de clipe!

  27-12-2015

  Ne plac intregurile. Vrem mereu totul dintr-o data. Vrem mereu acum si sa nu se termine niciodata. Dar asta ar fi impotriva naturii. Orice intreg se construieste pas cu pas, in fiecare zi, din tot ce noi suntem pregatiti sa-l construim.

  Mai mult 737
 • Sarbatori asa cum vrei!

  Sarbatori asa cum vrei!

  24-12-2015

  Toata viata te voi indemna sa privesti in sus, sa vezi ce te asteapta, sa vezi pana unde poti zbura, sa simti aerul tare al fericirii personale, sa zbori mereu catre acolo. Sarbatori fericite, oriunde te-ai afla!

  Mai mult 375
 • O sugestie pentru anul viitor

  O sugestie pentru anul viitor

  23-12-2015

  Doua motoare ne imping inainte in viata: motivatia si responsabilitatea. Sunt ca aripile unui avion. Fara una dintre aripi, oricare, avionul nu poate zbura. Sau, oricum, nu poate zbura in conditii optime.

  Mai mult 370
 • Simte de ce faci ceea ce faci

  Simte de ce faci ceea ce faci

  15-12-2015

  Motivele potrivite nu sunt intotdeauna logice. Sau au logica lor aparte. Dar trebuie sa simti ca asa iti faci bine, ca astfel devii un om mai liber, mai implinit, mai bun, mai de succes, mai fericit. Mai fericit, nu mai atasat de ceva care creeaza dependenta bolnavicioasa.

  Mai mult 443
 • Care sunt limitele tale

  Care sunt limitele tale

  14-12-2015

  Adu-ti fricile in lumina, oricat de mari si de multe ar fi ele. Priveste-le in fata si observa ca fricilor le e frica de tine. Cand ai curajul sa faci acel lucru de care te temi cel mai tare, vei constata ca starea ti se schimba, ca poti face foarte bine ce nu credeai vreodata ca ai sa poti si ca te temeai fara motiv.

  Mai mult 389
 • Ziua unui zambet larg

  Ziua unui zambet larg

  13-12-2015

  Zambetul poate fi sarea si piperul succesului. Orice om cauta sa se alature celor care zambesc pentru a se molipsi el insusi. Zambetul descrie o atitudine.

  Mai mult 1147