Inspiratie/2015 • De ce e greu?

  De ce e greu?

  29-11-2015

  De ce e greu sa le dam celorlalti voie sa fie ei insisi? Noi n-am prefera ca ei sa nu ne mai ceara tot timpul sa fim dupa cum le place lor?

  Mai mult 323
 • Fii ceea ce vrei sa ai

  Fii ceea ce vrei sa ai

  25-11-2015

  Fericirea circula din tine spre lumea exterioara. Dacă tu crezi ca e invers, nu vei fi decat rareori fericit cu fericirea ta.

  Mai mult 302
 • Cine e de acord cu educatia n-o întrerupe niciodata

  Cine e de acord cu educatia n-o întrerupe niciodata

  20-11-2015

  (Auto)educația nu se termină niciodată. Când ai încetat de înveți, să experimentezi intenționat, să te dezvolți personal și profesional, ai încetat categoric să ai succes. Și vei căuta scuze, în loc să cauți o cale de a continua să te dezvolți.

  Mai mult 366
 • Ca schimbarea ta nu-i nicio alta solutie de buna!

  Ca schimbarea ta nu-i nicio alta solutie de buna!

  19-11-2015

  Oamenii care te înconjoară reprezintă efectul a ceea ce tu ești în viața de zi cu zi. Dacă vrei ca ei să se schimbe pe ei sau dacă vrei să apară alții, soluția e aceeași: schimbă-te tu! Mereu tu. Sună obositor, nu? Dar e singura cale către succes, către mai bine, către fericire!

  Mai mult 322
 • Tu impreuna cu Ceilalti, nu Tu vs Ceilalti

  Tu impreuna cu Ceilalti, nu Tu vs Ceilalti

  18-11-2015

  Caută să te înconjori de oameni mai buni decât tine, ca să poți învăța de la ei! Caută să devii cea mai bună variantă a ta, ca să-i molipsești și pe ceilalți!

  Mai mult 318
 • E scara ta, profita de ea!

  E scara ta, profita de ea!

  17-11-2015

  Sunt situații în care o treaptă pe zi înseamnă mult. Sunt zile în care poți și ai nevoie să urci toată scara. Sunt scări mai abrupte și scări mai domoale. Sunt trepte mai înalte și trepte mai scunde. Important este să nu te oprești niciodată! E scara ta, profită de ea! Hai Sus!

  Mai mult 567
 • Totul se transforma

  Totul se transforma

  14-11-2015

  Trăim într-o lume din ce în ce mai complicată. Provocările sunt din ce în ce mai mari, bune sau rele. Viața te ia prin surprindere, te pune în situații în care nu ai mai fost, te obligă să gândești, să simți și să acționezi așa cum poate nu credeai că poți ori că ești pregătit să o faci.

  Mai mult 306
 • Ce sunt rezultatele

  Ce sunt rezultatele

  13-11-2015

  E greu de acceptat. E neplăcut să conștientizezi că, în tine, ceva are nevoie de maturizare, de ajustare, de schimbare.

  Mai mult 328
 • Fabrica de noroc în viata esti tu însuti

  Fabrica de noroc în viata esti tu însuti

  12-11-2015

  Ai curaj să recunoști că, dacă nu-ți merge așa cum ți-ai dori, ți se datorează în primul rând ție! Ai curaj să profiți de orice oportunitate, să te ridici de pe scaun și să faci lucrurile să se întâmple! Ai curaj să eșuezi și să mergi mai departe, știind clar că data viitoare va fi mai bine!

  Mai mult 430