Inteligență Emotională,Motivație • Echilibrul, un defect?

  Echilibrul, un defect?

  17-09-2015

  Cum am putea face pentru a nu fi tot timpul nemulțumiți de ceilalți? Ce ne-ar putea ajuta când nu înțelegem de ce oamenii nu sunt de acord cu noi?

  Mai mult 209
 • 3 instrumente la îndemâna inteligentei emotionale

  3 instrumente la îndemâna inteligentei emotionale

  14-09-2015

  Privește situația, apoi mută-te un pas,... apoi încă un pas în dreapta. Vei schimba unghiul, vei vedea și prin ochii altora. Vei reuși să creezi o panoramă asupra situației, să vezi de sus, să vezi mai complet.

  Mai mult 211
 • Am mai primit o lecție. Importantă!

  Am mai primit o lecție. Importantă!

  06-09-2015

  Oamenii uită deseori ce le spui sau ce le arăți. Dar nu uită niciodată cum i-ai făcut să se simtă. Și de aici vine ‪‎provocarea‬. Creează altora stările care vrei să-ți fie create, nici mai mult, nici mai puțin!

  Mai mult 196
 • Cum mai înțeleg oamenii ideea de Dumnezeu

  Cum mai înțeleg oamenii ideea de Dumnezeu

  30-08-2015

  Hai în lume! Fă în fiecare zi ceva nou! Bucură-te de îmbrățișările celorlalți! Cea mai mare și mai întunecată umbră a ta îți poate fi, culmea, „salvatore della patria”. :)

  Mai mult 215
 • „Profilul psihologic al românilor”

  „Profilul psihologic al românilor”

  20-07-2015

  „Încrederea scăzută în oameni duce la o lipsă de cooperare pentru acţiuni colective în beneficiul comun, şi la tendința de distorsionare a realității prin exagerarea atât a pozitivului (emoţionalitate ridicată), cât şi a negativului (scepticism sau cinism).”

  Mai mult
 • Tu cum stii cand binele e bine? (Video)

  Tu cum stii cand binele e bine? (Video)

  15-05-2015

  La fel se întâmplă și cu semenii noștri. Dacă nu poți accepta asta, iată: un prim semn la tine de autoapărare, inclusiv împotriva celor care chiar vor să-ți facă un bine ori doar să comunice frumos cu tine.

  Mai mult 214
 • Ai curaj să ai curaj! (VIDEO)

  Ai curaj să ai curaj! (VIDEO)

  28-04-2015

  Ca să evoluezi, pornește de la lucrurile mărunte! Intră pe ușa Frumoasă, că nu te costă nimic! Ei, și ce dacă unii ar zice că nu trebuia să intri pe acolo?!? Ai curaj să fii Frumoasă, Inteligentă, Talentată, nu-i mai lăsa pe alții să decidă pentru tine!!!

  Mai mult 249
 • Start Educatiei, stop dresajului!

  Start Educatiei, stop dresajului!

  25-03-2015

  Alfie Kohn este un expert american în parenting și educație. A fost la București, pentru a susține un seminar, în toamna anului trecut. Chiar dacă suntem sau nu de acord cu el în tot ceea ce spune, merită luat în seamă, merită să medităm puțin la principiile lui.

  Mai mult 98