Harta Emotiilor - Start Nou

Evenimente

ONLINE.
din 11 noiembrie, 9 Sesiuni
în fiecare Miercuri
de la ora 19.00
timp de 2 ore/sesiune
maxim 10 participanți

ne întâlnim în

HARTA EMOȚIILOR


CUM SĂ FACI CU SUCCES
CĂLĂTORIA EROULUI ÎN VIAȚA TA

 

Avem probleme de înțelegere reciprocă în familie. La serviciu. În afaceri. În mediul online. Media vorbește în fiecare zi despre catastrofe iminente. Criza ne descurajează. Lumea din jur ne atacă într-un fel sau altul. Parcă totul se duce în jos. Trăim cu impresia că realitatea devine imposibilă. Și totuși... dacă viața ta ar putea să se transforme în mod neașteptat de frumos??? Întreabă-te doar atât: DACĂ? Dacă stă în puterea ta să redefinești totul? Dacă starea ta devine una constant bună? Dacă oamenii încep să te aprecieze mai mult și să te plătească mai bine?


Hai să antrenezi o altă realitate în viața ta!

Hai să fii cel/cea care îi scoate și pe ceilalți din criză!

Hai să vezi cum reușesc oamenii care reușesc, indiferent de context!

#HaiSus, căci nu mai e timp de pierdut!

Acum, mai mult ca oricând, e momentul să ne ridicăm odată de jos și să ne asumăm succesul omului fericit! Pentru că nu ne-am născut să fim perfecți... dar ne-am născut să fim fericiți!


Uite doar câteva dintre feedback-urile primite, la final, din partea participanților în alte grupe:

"A fost o experiență extraordinară, Cătălin, iar această diplomă îmi va aminti mereu de tot ce am trăit în fiecare sesiune și în timpul fiecărui exercițiu în parte. Recunosc că m-ai zguduit din temelii și a fost nevoie să aduc la suprafață emoții puternice, pe care le făcusem uitate, însă mă simt acum de parcă aș fi renăscut, serios! Și știu că e doar primul pas, dar a fost cel mai important pas pe care l-am făcut vreodată în direcția vindecării emoționale! Abia aștept următorul mastermind! Te felicit din inimă, Cătălin, pentru tot ceea ce ești tu ca OM și pentru felul în care îți trăiești visul! Ești pură inspirație pentru mine și sunt onorată că am oportunitatea să învăț de la tine! Te îmbrățișez cu mare drag, Hai Sus!!!"
Iarka Baițar, profesor


"Așa recunoscătoare sunt că te am în viața mea și pentru acest program transformator! Îți mulțumesc că exiști! Acum iar o să plâng uitându-mă la diplomă, căci nu pot să cred că eu, cea de acum 3 ani, atunci când te-am cunoscut, am ajuns cea de astăzi, cu atât de mulți pași înainte! Și daaa, ce oameni extraordinari am avut în grupă cu mine! Iar acel moment cu Laura, fetița de 10 ani... puffff !... a fost GENIAL!"
Julia Roșu, team leader


"Viața mea s-a transformat încă și mai mult, Cătălin, mă simt la un alt nivel! Eu, familia mea și echipa mea îți suntem recunoscători pentru tot ceea ce am învățat de la tine și pentru tot ce ai făcut pentru noi! Aștept cu nerăbdare următorul program, Hai Sus!"
Alexandru Chiru, country manager


"Dacă acum, știind deja cum este și ce primesc, mi-ai cere un preț dublu pentru acest curs, l-aș plăti fără să clipesc. Mă întreb chiar cum ar fi să mă înscriu din nou în Harta Emoțiilor? Căci știu că experiența ar fi diferită și sigur m-ar ajuta la fel de tare. Hai Sus, Cătălin!"
Daniela Corduman, cadru medical, Valencia (Spania)

HARTA EMOȚIILOR reprezintă un program de pace cu emoțiile tale, cu acelea care te apasă în fiecare zi, pe timp de criză sau nu, cu acele emoții care te împiedică să fii Tu, să faci și să ai tot ceea ce-ți dorești. Profită de această oportunitate și devino mai bun pentru tine, pentru familie, pentru angajatori, angajați, clienți sau parteneri de afaceri!
Un program de punere a emoțiilor în ordine și cantitate câștigătoare. Pentru că rețeta fericirii personale este dată inteligența ta emoțională. TU trebuie să conduci emoțiile, stările, sentimentele și viața, nu ele pe tine!
Deseori, suntem mult prea mulțumiți de noi înșine și veșnic nemulțumiți de alții. Psihologic, e imposibil să fii nemulțumit de toți ceilalți dacă în sufletul tău, în mintea ta e bine, e liniște, e „aer curat”. Nu se poate. Pentru că ce e înăuntru „scapă” continuu în afară, fără să aibă prea mare legătură cu ce e în afară. Vei face Tu tot timpul o legătură – aia care să te scuze pe tine și să-ți alimenteze în continuare furia, frica, tristețea, dezgustul, anxietatea, confuzia.

 

HAI ȘI TU ÎN HARTA EMOȚIILOR!

Să parcurgem împreună distanta de la omul plin de griji, de frici, de furie și de nevoi apăsătoare, la Eroul care se descurcă în orice situație, care știe că el își conduce viața, nu viața pe el, care înțelege că o criză, de orice fel ar fi ea, vine și trece, aducând, poți să crezi? îmbunătățiri reale, măsurabile în viața sa.
#HaiSus, Academia de Bine te susține!

Oamenii – copii sau adulți – fac ceea ce văd! Degeaba le cerem celor din jur să se maturizeze emoțional și comportamental dacă ei nu văd deja la noi inteligență emoțională sau efort conștient de a ne maturiza emoțional puțin câte puțin. Degeaba cerem Înțelepciune - Calm, Încredere, Curaj, Bună Dispoziție, Creativitate, Tandrețe, Pasiune, Perseverență, Viziune celor cu care interacționăm zi de zi – acasă ori în mediul de lucru – dacă în starea, atitudinea și comportamentul nostru, lucrurile astea nu se (prea) văd.

 

ABILITĂȚILE EMOȚIONALE,

culmea! nu cele tehnice/profesionale, sunt cei mai buni predictori de performanță din viața omului, spun studiile aprofundate de psihologie și economie comportamentală.

Abilitățile tale Emoționale sunt și ele niște mușchi pe care îi antrenezi în mod sănătos și perseverent, și-i faci puternici. După care, ei, mușchii ăștia, vor lucra împreună pentru rezultatele tale de excepție – acasă, la serviciu, în afaceri, inclusiv în buzunar. Moment în care oamenii vor spune: "Ce noroc ai că ți-a ieșit!". Dar tu știi deja că NU există formule magice, că minunile se pregătesc bine și din timp, că ai reușit pentru că ai făcut acolo unde ei s-au oprit, dar nu le place să recunoască.HARTA EMOȚIILOR REPREZINTĂ O

CĂLĂTORIE A EROULUI DIN TINE

*o experiență puternică de 9 întâlniri săptămânale

*ONLINE

*un MasterMind Group cu MAXIM 10 participanți

*câte 2 ore pe întâlnire

*în fiecare seară de miercuri, ora 19.00

*începând cu data de 11 noiembrie 2020.

Cu oameni care, la fel ca și tine, caută și găsesc soluții nemaigăsite, în loc să vâneze continuu greșeli și vinovați.

 

VEI DEZVOLTA CELE 4 APTITUDINI

ALE INTELIGENȚEI EMOȚIONALE:

*conștiența de sine
*autocontrolul, gestionarea propriilor emoții
*conștiența socială
*gestionarea câștigătoare a relațiilor și a emoțiilor celorlalți.

Da, vor fi informații foarte valoroase! DAR, cel mai important: ne vom testa, vom aplica mult, în fiecare sesiune în parte!
Exerciții, tehnici, metode prietenoase de conștientizare și îmbunătățire a felului în care îți gestionezi emoțiile, indiferent de situație.
Ne vom responsabiliza și inspira reciproc! Te vei ajuta foarte tare pe tine, dar vei putea aplica simplu și cu cei apropiați, inclusiv cu copiii, pentru a le da și lor o minunată mână de ajutor!

 

ÎȚI VEI ÎMBUNĂTĂTI ÎN MOD CLAR

*nivelul de înțelegere

*disciplina

*capacitatea de organizare

*abilitatea de a relaționa din ce în ce mai bine,

căci ești Eroul vieții tale și meriți să ai succes!

Inițiem împreună Călătoria Eroului, în 9 sesiuni a câte 2 ore/sesiune.

Și PRIMEȘTI ULTERIOR ÎNREGISTRAREA AUDIO/VIDEO A FIECĂREI SESIUNI ÎN PARTE, spre a putea aprofunda informația, pentru a avea la îndemână ce s-a studiat, exersat și felul în care s-a exersat.
Ca să obții ceva ce n-ai mai obținut, e nevoie să faci ceva ce n-ai mai făcut. Te voi ajuta să-ți dai o direcție, să identifici resurse, să începi a jongla inteligent cu emoțiile tale, după care să culegi roadele. Pentru că, în viață, #restulsuntefecte.

Costul acestui program este de 300 Euro/pers, TVA inclus. 

Și... în același preț, îți mai ofer un BONUS. Încă un program de mastermind... pe film: MASTER OF YOUR EMOTIONS! Studiu de caz - perfecționarea abilităților de Inteligență Emoțională, îmbunătățirea capacității de gestionare a emoțiilor! Minim 5 sesiuni săptămânale! Acest program reprezintă ceva ce n-ai mai întâlnit și e destinat doar celor înscriși în HARTA EMOȚIILOR!

Valoarea acestui program bonus este de 200 Eur, însă Tu îl primești GRATUIT dacă te înscrii în HARTA EMOTIILOR!

Înscrie-te acum printr-un mail la adresa: catalin@catalinstoica.org . În care să-mi lași datele de facturare (persoană fizică sau persoană juridică):

*numele întreg / sau numele firmei

*seria și numărul C.I. / sau codul fiscal

*adresa

*numele băncii din care faci plata,

iar eu îți voi trimite imediat factura proformă pentru a putea face plata.
Sau scrie-mi dacă simți că mai ai nevoie de clarificat câte ceva. Aici sunt și tare mi-ar plăcea să te ajut!
Și încă ceva: dacă la finalul programului de 9 săptămâni simți că NU ai primit/luat ceea ce aveai nevoie, e suficient să-mi spui și îți voi înapoia, fără nicio supărare, întreaga sumă plătită! Întreaga sumă plătită, da? Am scris de două ori ca să înțelegi că nu glumesc.


#HaiSus și învață cum să-ți schimbi realitatea!
Din 11 noiembrie, în fiecare MIERCURI, ora 19.00
Academia de Bine te sustine!

 

Sunt Cătălin Stoica,

profiler, coach, trainer & specialist în hipnoterapieÎn curând..

Arhiva