Mastermind: Inteligenta Emotionala 2.0

Evenimente

"Coeficientul de Inteligență Emoțională este atât de important pentru succes, încât reprezintă 58% din performanță, în toate tipurile de profesii. Este cel mai important element de predicție al performanței la locul de muncă și cel mai puternic motor al capacității manageriale și al excelenței personale." Travis Bradberry este doctor în psihologie clinică și industrial-organizațională. Conform cercetărilor neuropsihologice, s-a constatat că EQ-ul are un impact de două ori mai mare decât IQ-ul asupra fericirii tale personale, ori de câte ori vrei să obții ceva în viață.

Ți se întâmplă să știi exact ce ai de făcut, într-un moment sau altul, pentru îmbunătățirea rezultatelor tale și totuși să nu faci, fără să știi măcar ce anume te reține?

Ai trăit situații în care efectiv nu ai știut cum să calmezi pe cineva - un șef, un partener de cuplu, un coleg, un client?

Simți cum copilul nu te ascultă, deși tu faci tot ce ține de tine pentru a-l educa frumos?

Ai trăit o pierdere după care ți-ai revenit incredibil de greu?

Vrei să știi cum poți deveni liderul emoțional al oricărei conversații, în orice tip de interacțiune?

Inteligența Emoțională are soluții care demontează orice blocaj, reduce orice tip de conflict, face pace atunci când nimic nu pare să funcționeze!

"A gândi diferit fie și pentru o fracțiune de secundă, ca reacție la o provocare, te poate pune pe un drum nou." Travis Bradberry

Lanțul de Masterminduri gratuite, în parteneriat cu Diverta, continuă!

JCI București te invită marți, 29 august, de la ora 19.00, la un MASTERMIND gratuit despre "Inteligența Emoțională 2.0", cartea scrisă de Travis Bradberry și Jean Greaves, și despre cum poate fi ea înțeleasă și dezvoltată în mod real. Tehnici și aplicații de mare valoare!

E gratuit, dar poți participa numai dacă te înscrii cu un mesaj privat pe această pagină de facebook - Clubul Cărților de Dezvoltare Personală. Dă și un like paginii dacă-ți place și ți se pare utilă, căci astfel poți fi informat/ă ori de câte ori organizăm ceva ce poate aduce valoare vieții tale. Și chiar ne place să adăugăm valoare în jurul nostru. Avem chiar și un grup de suport pe facebook, cu oameni pentru care dezvoltarea e un obicei, cu idei și materiale utile, în care poți intra numai dacă participi la măcar unul dintre aceste programe de Mastermind organizate în fiecare seară de marți.

În mesajul privat de pe pagina de facebook, scrie-ne simplu: „29 august” și te-am pus pe listă. Funcționăm pe principiul: primul venit, primul servit.  DOAR 10 LOCURI.

Sunt Cătălin Stoica, trainer, coach & speaker din echipa lui John Maxwell, declarat cel mai important expert în Leadership din lume timp de 4 ani la rând, și ne vedem marți seara, la Diverta Unirea. Locul în care ne dezvoltăm împreună!

Hai Sus! Academia de Bine te susține!În curând..

Arhiva