Super Mastermind Online: NO LIMITS MIND - OBICEIURI CASTIGATOARE

Evenimente

ACADEMIA DE BINE te invită la

SUPER MASTERMIND ONLINE:

NO LIMITS MIND

OBICEIURI CÂȘTIGĂTOARE

 

A trăi intenționat nu înseamnă a trăi cu bune intenții.

# A doua variantă e ceva ocazional, spontan și dependent de starea ta de moment.

# Prima variantă, însă, presupune să-ți antrenezi Conștiența, ca să-ți crești nivelul de Atenție, Înțelegere, Influență. Să-ți crești capacitatea de asumare a schimbării tale atunci când rezultatele pe care le obții nu-ți mai plac.

TOTUL pornește de la acel bord mental de comandă, ale cărui butoane se lasă acum apăsate de oricine. De oricine nu face ca tine, de oricine greșește, de oricine te păcălește, de oricine declanșează la tine emoții care te dezechilibrează și îți blochează rezultatele. NU cei care apasă butoanele îți blochează rezultatele, ci TU singur/ă, pentru că nu alegi să înveți a apăsa singur/ă pe butoanele tale așa cum vrei!

Dacă reformatezi Setările Mentale = acel panou de comandă interioară, butoanele vor sta sub degetele tale! Ba mai mult: chiar și la butoanele altora vei putea ajunge mai ușor! Ca să-i ajuți să-și asume, la rândul lor, rezultatele, să-și îmbunătățească atenția, implicarea, motivația, disciplina, acțiunile și rezultatele.

E un drum, e o călătorie, dar cine îți spune că lucrurile astea se pot rezolva peste noapte, cu o formulă magică, te minte grav! Însă, închipuie-ți

*Cum ar fi să fii ascultat, înțeles și urmat cum n-ai fost niciodată până acum?

*Cum ar fi să poți „citi” oamenii mai repede și mai bine?

*Cum ar fi să-ți spui că vrei să faci și chiar să faci, fără să mai amâni?

*Cum ar fi ca ceilalți să-ți zică „da, fac” și chiar să facă?

 

Acest Mastermind e un program

în care îți dezvolți în mod testat & măsurabil:

 

*Capacitatea referitoare la energie – abilitatea de a-ți depăși limitele fizice, astfel încât să simți că la tine e robinetul de putere personală, de stare de bine, de rezistență la efort.

*Capacitatea emoțională – abilitatea de gestionare a emoțiilor în situații când, de obicei, „te ia valul” imediat și mai degrabă strici decât să îmbunătățești ceva. Sau atunci când câștigi pe termen scurt cu rezultate negative pe termen lung.

*Capacitatea de relaționare – abilitatea de a construi legături. Pentru că felul în care relaționezi spune foarte multe despre cât de bine conduci – familia, colegii, angajații, clienții sau în negocieri; despre cât de bine (te) vinzi, despre cât de bine te ascultă oamenii – apropiații, cunoștințele sau necunoscuții.

*Capacitatea creativă – abilitatea de a identifica opțiuni și de a găsi răspunsuri - gândire laterală și gândire verticală.

*Capacitatea de leadership – abilitatea de a-i inspira și de a-i conduce pe ceilalți. Inspiră, Conectează, Împunternicește Oamenii.

*Capacitatea de a-ți asuma riscuri – alegerea de a ieși cu mai multă ușurință din zona de confort, în direcțiile potrivite. Riscul calculat & reziliența.

*Capacitatea de a face schimbări conștiente în gândire și comportament – drumul nedureros de la obiceiuri distructive, neproductive sau de tip „pierdere de vreme” către obiceiuri câștigătoare.

*Capacitatea de a dezvolta parteneriate –  creșterea accelerată – profesională și antreprenorială - prin identificarea celor mai avantajoase colaborări. Învață să dezvolți parteneriate mereu în sus!

*Capacitatea de a atrage abundența – alegerea argumentată de a nu te mulțumi cu ce ai, știind că valoarea ta este întotdeauna mai mare decât reușești tu să vezi deocamdată.

"Ca să îți schimbi rezultatele, schimbă prima dată ceea ce ești, nu ceea ce faci. Ceea ce ești determină ceea ce crezi, iar ceea ce crezi determină ceea ce faci. Degeaba încerci să schimbi ceea ce faci până nu schimbi miezul." Paul Martinelli

 

10 săptămâni

din 28 septembrie & din 2 octombrie,

în fiecare seară de Joi & de Luni, ora 20.00

câte 10 întâlniri online a câte 2 ore fiecare

Maxim 10 persoane de calitate/grup

Cost: 300 Euro/pers. (TVA inclus)

*Pregătește-te, căci n-ai mai avut niciodată o experiență ca asta! Momente revelatoare de „aha” și schimbări la care acum poate nici nu îndrăznești să visezi!

*Obiective personale cât mai clare stabilite la începutul programului, planificare cu supervizare și măsurarea, la final, a rezultatelor obținute.

*Coaching de grup, brainstorming, training, mentoring, grup de suport. Cel din urmă element component al programului de Mastermind se va dovedi un beneficiu peste așteptări.

*Primești înregistrarea video a fiecărei sesiuni de Mastermind în parte, pentru a o putea revedea de câte ori vei vrea tu.

BONUS: o sesiune individuală de coaching (60’) pe tema aleasă de tine, în valoare de 150 Eur. Prin urmare, jumătate din costul programului de Mastermind a dispărut în acest fel.

GARANȚIE: La final, sau constați că ai primit ce s-a stabilit, sau toți banii înapoi! Fără nicio supărare! Și rămâi cu toată informația acumulată și cu toate materialele primite pe parcursul celor 10 săptămâni.

Dacă ești gata pentru accesul la un nou nivel în viața, în cariera și/sau în afacerea ta, dă-mi un mail de înscriere aici: catalin@catalinstoica.org, cu datele de facturare:

*Numele întreg  *CNP-ul  *Adresa din buletin

sau

*Numele firmei  *Codul fiscal  *Numărul de înregistrare la Registrul Comerțului  *Adresa  *Banca

 

Plata se va face în lei, la cursul monedei Euro din data efectuării plății, prin transfer bancar, internet banking sau depunere de numerar, până cel târziu 25 septembrie.

Sunt Cătălin Stoica, trainer & coach din echipa lui John Maxwell, și abia aștept să începem! Pregătește-te, căci va fi WOW pe bune! Dacă vrei, poți cere oricând referințe de la cei care au mai lucrat cu mine, ca să fii sigur/ă că nu bat câmpii în ce scriu aici. Smile Iar dacă ai mai lucrat cu mine, dă, te rog, și altora un feedback, fiindcă oamenii chiar au nevoie de dovada că lucrurile sunt în regulă. Hai Sus! Academia de Bine te susține!

LATER EDIT: Pentru că s-au ocupat deja toate locurile în acest Mastermind Group de joi și pentru că mai multe persoane și-au manifestat interesul de a participa, nemaiapucând să se înscrie, am inițiat un nou grup, cu aceeași temă, cu care vom începe de LUNI, 2 Octombrie, Ora 20.00. Înscrie-te ACUM cu un mail la catalin@catalinstoica.org .În curând..

Arhiva