Programe SmartGroup

Servicii

Programe SmartGroup

Programele SmartGroup se adresează celor care vor să treacă în timp record la un alt nivel. Oricare ar fi nivelul actual de dezvoltare personală și profesională, aceste workshop-uri stimulează creșterea explozivă.

Tehnici, metode, instrumente testate de dezvoltare personală accelerată. Învățate și aplicate chiar în cadrul întâlnirilor de grup. Atunci, pe loc! Pentru că acțiunea e diferența care face diferența.

Ce e un SmartGroup?

Un grup de 15-20 de persoane care gândesc la fel, dar cu visuri dintre cele mai diferite.

 

SmartGroup 1: Influnțare, Inteligență Nonverbală/Limbaj Nonverbal, Arta Prezentării, Strategii de Negociere, Managementul Rsurselor Umane, Profiling - Managementul Tipurilor de Personalitate.

Durată: 4 întâlniri săptămânale, 4 ore/întâlnire.

Experențial. Simplu. Concret. Limbaj miltonian și citire nonverbală. Adaptarea cu ușurință a exprimării la orice profil de personalitate pentru rezultate optime. Atitudine, structură, influențare cu integritate.

Rezultate imediate. Încredere în sine crescută. Stimulare bilaterală. Schimbare de tipare interioare.

Descoperă că nici nu știai cum poți să devii, oricât de bun ai fi deja!

 

SmartGroup 2: Dezvoltare Personală prin (Auto)Hipnoză.

Durată: 4 întâlniri, 5 ore/întâlnire (două weekend-uri consecutive).

Relaxarea înseamnă putere. Ți-ai pierdut relaxarea, ți-ai pierdut puterea.

Relaxarea stimulează cei 3R ai minții subconștiente: Răspunsuri, Resurse, Rezolvări.

Învață (auto)hipnoza. Lucrul cu transa. Eliminarea fobiilor. Anestezia durerii. Învață să înveți ușor. Să-ți vindeci frici de care n-ai putut scăpa niciodată. Tehnici de conversație, de predare, de convingere. Sunt atât de puternice, încât numai persoanelor care iubesc integritatea le putem preda.

Pentru detalii suplimentare și colaborare: catalin@catalinstoica.org

Spune-ne ce anume te interesează, lasă-ne datele de contact și ne vom auzi foarte curând.Am fost învățați să ne identificăm potențialul cu ceea ce suntem în acest moment. Dar potențialul este mult mai mare decât atât. Altfel, am trăi degeaba de acum înainte. 

Un SmartGroup înseamnă un număr restrâns de persoane care vor să învețe, să experimenteze și să integreze noi moduri de a rezolva lucrurile, de a debloca situații, de a obține rezultate la care poate nici nu visau. Hai Sus!