10 reguli pentru succes (1)


Dezvoltare Personala, Oameni care motiveaza

07-03-2016
Like 417

Îl știi pe Les Brown? Este cel mai renumit și mai bine plătit speaker motivațional din lume la ora actuală. Un tip care s-a născut într-o clădire abandonată din Miami, urmând să fie abandonat la rândul său, împreună cu fratele geamăn. A fost adoptat de Mamie Brown, o femeie singură (cu două serviciuri pentru a se putea întreține), în școală a fost declarat în mod oficial "retard mental", a ajuns într-un post de radio ca "femeie de serviciu", a speculat cu succes, la un moment dat, pasiunea de a fi DJ, a făcut carieră în radio și televiziune, a antrenat oameni importanți în comunicare, iar acum, cu toată experiența acumulată, ne învață pe cei mai mulți cum să reușim în viață, chiar dacă o lume întreagă ne spune că e mult prea greu.

Am desprins 10 reguli pentru succes din filosofia de viață a lui Les Brown, pe care vreau să ți le prezint în continuare. Sunt cele din fotografie. M-am gândit că ți-ar prinde bine dacă aș face din asta un serial. În fiecare zi, de luni până vineri, câte un set de 10 principii menite să te inspire, să te motiveze și să te responsabilizeze. Dacă vrei să ai succes, e nevoie să-ți cauți modele, să le observi îndeaproape, să înveți cât mai mult de la ele, să-ți imprimi acele obiceiuri pe care le au, fiindcă obiceiurile sunt cele care îi ridică sau îi coboară pe oameni. Obiceiurile bune îți aduc liniște, relații bune, sănătate, împliniri profesionale și independență financiară. Dacă nu ai toate cele enumerate, înseamnă că mai ai de lucrat la obiceiurile tale.

Iată, așa cum spuneam, 10 reguli pentru succes pe care le-a respectat și continuă să le respecte în viața sa Les Brown. Cei ce vor succes pe tavă spun "vrăjeală, n-are cum". Cei care sunt dispuși să muncească și să se schimbe pentru a obține un succes real se apucă de treabă.

1.Ai încredere în tine!

2.Uimește-ți cât poți de des clienții, colaboratorii, colegii, partenerii de activitate cu atitudinea ta bună față de ei, cu ceea ce le oferi, cu felul în care îți faci treaba.

3.Ieși din zona de confort; intră mereu într-o lume nouă a felului în care gândești și acționezi.

4.Asumă-ți întreaga responsabilitate pentru viața ta! Fiindcă rezultatele pe care oamenii le au li se datorează 100%; dar numai oamenii de succes sunt gata să recunoască asta.

5.Ridică-te de fiecare dată după ce cazi, nu aștepta să te ridice altcineva. Altcineva te poate ajuta să te ridici, dar tu ești cel care trebuie să o facă efectiv.

6.Umple-ți timpul cu ceea ce-ți place să faci și chiar îți aduce rezultate!

7.Oferă întotdeauna mai mult decât ai fost plătit să oferi.

8.Părerea altcuiva nu este realitatea ta.

9.Ești diferit, ești unic și e foarte bine așa. La fel și ceilalți. Acceptă asta.

10.Nu te opri, urcă în fiecare zi o treaptă în plus către visul tău, indiferent ce eforturi ar însemna să faci pentru asta.

Dacă simți că ar mai ajuta oameni din jurul tău, distribuie de fiecare dată aceste seturi de reguli. Sau distribuie măcar fotografia care le va conține mereu pe scurt. Putem deveni astfel tot mai mulți cei ce chiar ne dorim să creștem într-o societate diferită, mai bună, pe care numai noi o putem face astfel.

Iar în video îl poți vedea pe Les Brown spunându-și povestea personală.

Mulțumesc! Hai Sus! 



Taguri:
[academia de bine]   [les brown]   [reguli de succes]   [hai sus]