10 reguli pentru succes (14)


Dezvoltare Personala, Oameni care motiveaza

24-03-2016
Like 389

Canadianul Jim Carrey e mult mai cunoscut ca actor și comediant decât ca specialist în dezvoltarea personală. A așteptat, probabil, să trăiască, să greșească și să se transforme suficient cât să aibă ce schimba și împărtăși cu ceilalți. Astăzi, este un om al cărui succes personal însumează cam toate tipurile de succes în parte: spiritual, relațional, profesional, financiar.

Eu nu i-am fost deloc un fan la primele filme în care a jucat. Mi se păreau comedii mult prea ușurele, în urma cărora, de altfel, i s-a și spus "față de cauciuc". Fiindcă asta făcea cel mai bine: se strâmba încontinuu. Au urmat apoi "The Truman Show", Man on the Moon", "Yes Man" și "Eternal Sunshine of the Spotless Mind". Cu ultimul numit m-a cucerit definitiv ca actor.

Acum e recunoscut drept unul dintre cei mai buni speakeri motivaționali din Statele Unite. Am adunat aici 10 dintre principiile sale de viață și, pentru că mă străduiesc să le reproduc în cotidianul meu, pentru că observ că funcționează în mod real, pun mare preț pe ele. Dacă și ție ți se par valoroase, distribuie mai departe pentru a ajunge la cât mai mulți dintre cunoscuții tăi. Eu le sunt întotdeauna recunoscător celor care îmi aduc asemenea informații benefice; mă hrănesc cu ceea ce îmi susține dezvoltarea, motivația, starea de bine, acțiunea eficientă și ignor "știrile" care vorbesc continuu doar despre ce e negativ în lumea asta.

1.Vizualizează-ți în permanență succesul, obiectivul atins, visul împlinit!

2.Vezi provocările ca pe niște lecții, ca pe ceva de care chiar ai nevoie în drumul tău spre succesul personal.

3.Urmează-ți pasiunea!

4.Fii creativ, pune-ți în permanență imaginația la treabă! Ea e creatoarea de soluții.

5.Riscă să fii tu însuți! Fii cine îți dorești să fii, nu cel care se așteaptă ceilalți să fii. Fii persoana care te-ai născut să fii, nu cea aflată în goana după admirație cu orice preț.

6.Fii flexibil!

7.Nu lăsa frica să te tragă înapoi!

8.Crede și ai încredere!

9.Trăiește cu intenție! Acționează intenționat, astfel încât să devii ceea ce îți dorești să devii.

10.Dă-ți mereu o șansă în ceea ce faci! Nu lăsa speranța să moară și nici muribundă să nu ajungă. Întreține-o, crește-o, folosește-te de ea!

Mai jos, îl poți asculta chiar pe Jim Carrey spunându-și foarte pe scurt povestea de viață. Are ce spune, are ce transmite, avem de luat valoare de la el. Hai Sus!Taguri:
[academia de bine]   [jim carrey 10 reguli]   [hai sus]   [incredere]   [filme motivationale]   [succes]