10 reguli pentru succes (18)


Dezvoltare Personala, Oameni care motiveaza

30-03-2016
Like 455

Da, viața sa personală a generat o mulțime de controverse. Sunt situații în care a greșit, decizii care i-au grăbit sfârșitul, dar a lăsat în urma sa o moștenire de care continuă să se bucure o întreagă planetă. Cu toate problemele pe care le-a trăit, a avut și acele obiceiuri care l-au propulsat în istoria muzicii din toate timpurile. Să învățăm de la el ce ne-ar ajuta pe toți să atragem succesul, să-l iertăm pentru ce a greșit și să acționăm astfel încât noi înșine să devenim oamenii care lasă cu adevărat ceva în urmă, ceva mai mult, mai important decât niște sume de bani și averi materiale.

Michael Jackson este unul dintre puținii artiști care au intrat de două ori în Rock and Roll Hall of Fame. Printre alte realizări, se numără și 13 recorduri Guinness, incluzând recordul pentru „ cel mai de succes entertainer din toate timpurile”, 14 premii Grammy, 26 premii A.M.A.(American Music Awards), 12 premii W.M.A.(World Music Awards), 17 single-uri numărul unu în Statele Unite (incluzâd 4 ca membru al formației The Jackson 5) și vânzări de peste 800 de milioane de discuri, fiind unul dintre cei mai vânduți artiști din istorie. Michael Jackson a strâns și a donat peste 300 de milioane de dolari prin intermediul a 39 de acțiuni de caritate și prin intermediul propriei sale fundații, Fundația Heal the World.

Către toate astea l-au dus niște reguli de viață din care am extras 10 și le postez în continuare, știind că ne-ar putea folosi tuturor:

1.Fii sincer, fii onest, fii bun cu tine însuți.

2.Definește-ți obiectivul, trăiește-ți un vis mare!

3.Fii creativ, adu mereu ceva nou în viața ta.

4.Ceea ce simți e cel mai important, nu ceea ce crezi.

5.Rămâi smerit, fă din umilință o calitate.

6.Lasă-ți muzica să se scrie singură. Doar fii tu însuți.

7.Exprimă ceea ce vine din tine, nu ceea ce se așteaptă alții să exprimi.

8.Găsește-ți inspirația, găsește-ți tot timpul o sursă de inspirație în tot ceea ce faci.

9.Crede în tine!

10.Pune suflet în munca ta.

Distribuie și tu aceste reguli, pentru a și le aminti o dată în plus fiecare dintre oamenii care vor să-și facă viețile mai frumoase, mai pline de sens.

Iar mai jos, ai un clip / o piesă care nu-ți poate da decât o stare de bine. Chiar dacă Michael Jackson nu mai e, darurile sale ne-au rămas.

Hai Sus!Taguri:
[academia de bine]   [michael jackson 10 reguli]   [hai sus]   [succes]   [inspiratie]   [mostenire]   [controverse]   [recorduri]   [obiective]   [muzica]