10 reguli pentru succes (21)


Dezvoltare Personala, Leadership, Oameni care motiveaza

04-04-2016
Like 408

Jim Rohn (1930-2009) a fost antreprenor, autor, speaker motivațional, unul dintre cei mai mari experți în dezvoltarea personală și psihologia aplicată din lume. Le-a fost mentor și i-a antrenat pe unii care, ulterior, au devenit ei de mare succes: Anthony Robbins, Mark Victor Hansen, Jack Canfield, Brian Tracy sau T. Harv Eker. Pe mine, scrierile lui Jim Rohn m-au ajutat mereu să înțeleg, să știu că rezultatele pe care le am mi se datorează exclusiv. Și că pot avea oricând rezultate mai bune decât tot ce am avut până acum.

Am selectat 10 principii de viață extraordinare în felul în care le-a redat, trăit și dăruit Jim Rohn. Dacă le regăsești deja la tine, crește-le, fă-le să-ți aducă tot ceea ce-ți dorești cu integritate. Dacă sunt unele pe care încă nu le aplici, descoperă-le puterea exersându-le în fiecare zi, puțin câte puțin, până ce vor deveni parte din tine.

1.Nu-ți dori să fie mai ușor; dorește-ți să fii tu mai puternic! Nu-ți dori mai puține probleme; dorește-ți să crești toate acele aptitudini care te vor ajuta să-ți rezolvi orice fel de probleme! Nu-ți dori mai puține provocări; dorește-ți mai multă înțelepciune, fiindcă provocările vor ajunge să te bucure!

2.Fiecare dintre noi are de ales, trebuie să sufere una din două: ori durerea disciplinei, ori durerea regretelor.

3.Motivația e ceea ce te face să începi. Disciplina e ceea ce te ajută să termini.

4.Succesul nu înseamnă nimic altceva decât niște obiceiuri zilnice foarte bune.

5.Disciplina este puntea dintre obiective și realizarea lor.

6.Nu te alătura mereu oamenilor față de care vrei să fii sigur că ești mai bun. Alătură-te celor mult mai buni decât tine, ca să ai de la cine învăța, ca să poți crește cu adevărat.

7.Învață să fii fericit cu ceea ce ai, în timp ce urmărești să obții ceea ce îți dorești.

8.Bazează-te pe tine mai mult decât pe ceilalți. Ai încredere că poți!

9.Gândește în termenii abundenței; simte-te bogat interior, ca să poți deveni unul și în exterior.

10.Nu te da niciodată bătut!

Sunt reguli pe care merită să începi încă de ACUM să le aplici cu sfințenie, căci au în ele toată înțelepciunea pentru o viață împlinită. Vei deveni liderul adevărat al propriei persoane! Și al celor care vrei să te urmeze. Hai Sus!

Distribuie și tu aceste principii prietenilor tăi, căci sigur le va prinde bine, chiar dacă le cunosc deja.

În continuare, am postat un foarte scurt discurs (video) motivațional de la Jim Rohn. Ascultă-l și acționează! Spor la succese, prietene drag!

 Taguri:
[academia de bine]   [jim rohn citate]   [catalin stoica motivatie]   [10 reguli jim rohn]   [hai sus]   [disciplina]