10 reguli pentru succes (4)


Dezvoltare Personala, Leadership

10-03-2016
Like 311

Steve Jobs nu cred că mai are nevoie de nicio prezentare. A fost, înainte de toate, un mare vizionar. I-au lipsit inițial alte calități importante de lider. Dar a pierdut deseori și esențial în viață. L-au concediat din propria companie când nu s-a mai putut lucra cu el. A conștientizat lucruri, a învățat, a schimbat câte ceva la el - oricât de mare i se părea că ajunsese, a acționat diferit, și-a păstrat viziunea extraordinară și a recreat lumea. Se poate spune că a produs o revoluție tehnologică, a lăsat o moștenire pentru care omenirea îi va rămâne mereu recunoscătoare. A rămas în istorie.

"Acei oameni care sunt suficienți de nebuni pentru a crede că pot schimba lumea, aceia sunt cei care vor reuși să o facă." S.J.

Din viața lui, din discursurile sale, am extras următoarele 10 reguli pentru succes. Oricare dintre noi se poate ghida după aceste principii, și le poate însuși, trăind zilnic în virtutea lor. ZILNIC, nu din când în când.

Probabil știi, Jobs nu a fost un mare inginer IT. Și nici foarte priceput pe parte de tehnologie. Dar și-a dorit cu toată ființa lui să schimbe lumea. Și a schimbat-o. La un moment dat, cineva se întreba: "De ce tot timpul se vorbește numai despre Steve Jobs și nu despre Steve Wozniak?" - cel care a creat inițial calculatoarele Apple. Pentru că Jobs a fost cu adevărat liderul, pentru că a știut exact ce voia, pentru că nu și-a pus niciodată întrebarea "dacă" va reuși. Ci doar întrebarea: "când" va reuși. O cât mai mare capacitate de a (te) conduce îți va amplifica eficiența, succesul, reușitele de orice fel.

1.Nu-ți trăi viața ca și cum ți-ar fi plină de limite!

2.Caută să faci totul cu pasiune!

3.Creează-te, desenează-te, reinventează-te mereu pe tine!

4.Nu vinde prostii, nu-i păcăli pe cei care au încredere în tine!

5.Construiește-ți o echipă extraordinară.

6.Nu face lucrurile întâi pentru bani!

7.Fii mândru de produsele tale, de serviciile tale, de ceea ce faci!

8.Construiește în jurul clienților tăi!

9.Marketingul este despre valori.

10.Rămâi mereu flămând, rămâi mereu un începător, rămâi mereu cel care învață tot ce se poate și acționează ca și când ar fi prima dată.

Hai să facem cunoscute astfel de reguli cât mai multor oameni care vor să aibă succes în viețile lor; care vor să-și trăiască pe deplin potențialul; care știu că binele nu are limite. Distribuie și tu dacă îți face plăcere. Mulțumesc.

Hai Sus!Taguri:
[academia de bine]   [hai sus]   [steve jobs 10 reguli]   [succes]   [apple computers]   []