10 reguli pentru succes (5)


Dezvoltare Personala, Leadership

11-03-2016
Like 407

Robert Kiyosaki este autorul unei serii literare de dezvoltare personală și financiară. O serie de cărți de mare succes pentru cei care vor să învețe cu adevărat cum se fac banii. Mulți, curați, oriunde în lume. A scris întâi "Tată bogat, tată sărac" și a completat cu multe altele care vorbesc despre educație, despre valorile și convingerile care ne sunt transmise încă din copilărie, despre schimbare atunci când altfel nu se mai poate.

Întâi, Kiyosaki a eșuat grav de câteva ori în viața sa, a căzut, abia ce s-a ridicat și a căzut din nou. Dar a învățat și, contrar a ceea ce se întâmplă de obicei cu majoritatea oamenilor, el chiar nu a renunțat. A durut foarte tare, și-a spus și el că ăla e sfârșitul, dar tot n-a renunțat. S-a ridicat mai repede și mai sus. Până ce a devenit un antreprenor foarte apreciat, un trainer, un sfătuitor, un mentor pentru oameni care au ajuns să aibă mare succes la rândul lor.

Ca orice om care se ridică la un anumit nivel spiritual, personal și material, la un anumit nivel de înțelegere caracteristic oamenilor înțelepți, Robert Kiyosaki a început să dea mai departe, să ne învețe pe toți cei care suntem pregătiți să învățăm ceea ce el știe deja și aplică în propria viață.

Iată (mai pe larg decât în fotografie) 10 reguli extrase din gândirea și activitatea lui Kiyosaki:

1.Experiența te face mai inteligent și mai priceput. Așa că experimentează, aplică, trăiește tot ce se ivește.

2.Cu cât dăruiești mai mult, cu atât mai mult primești.

3.Când ți se pare că ceva nu merge, schimbă felul în care gândești.

4.Concentrează-te pe ceea ce contează cu adevărat.

5.Vremurile grele aduc întotdeauna noi oportunități. Trebuie doar să fii pregătit să le vezi, să te adaptezi și să intri în joc.

6.Planifică-ți afacerea sau activitatea de orice fel în mod corespunzător. Nu lăsa lucrurile la voia întâmplării.

7.Trebuie să știi exact pentru ce muncești din greu. Nu munci doar pentru că așa "trebuie".

8.Nu te teme de eșec, de greșeală, de pierderi. Ele înseamnă educație.

9.Fă-ți un scop de a fi mereu activ cu/prin ceva.

10.Încetează să strângi tot timpul bani! Fă-i să circule, folosește-i, investește-i întâi în tine, apoi în ceea ce îi poate înmulți.

Dacă simți că te ajută și că i-ar mai putea ajuta și pe alții să le citească ori să și le reamintească spre binele lor personal, profesional, financiar, dă mai departe aceste reguli. Mulțumesc.

În filmulețul atașat, îl poți vedea și asculta 5 minute pe Robert Kiyosaki într-un interviu luat de revista Tine.Taguri:
[academia de bine]   [hai sus]   [reguli pentru succes robert kiyosaki]   [investitie]   [esec]   [experienta]   [jmt bucuresti]   [bani]