10 reguli pentru succes (8)


Dezvoltare Personala, Oameni care motiveaza

16-03-2016
Like 327

Dr. Wayne Dyer a murit vara trecută, la 75 de ani. Nu a fost miliardarul miliardarilor, dar a avut ceea ce se poate numi un succes curat pe toate planurile.

Psiholog, pedagog și scriitor american, speaker care a motivat și a lămurit o mulțime de oameni din întreaga lume în ceea ce privește mintea omului - conștient și subconștient, în ceea ce privește puterea intenției și legea atracției universale în forma ei completă și sănătoasă, în ceea ce privește atingerea obiectivelor personale respectând legea efortului minim. Un copac nu face niciun efort ca să crească. El crește, pur și simplu. Nu crește cât i se spune, ci crește cât poate de mult.

Apoi, dacă vrei ca lumea din jurul tău să se schimbe, schimbă-ți felul în care vezi lumea. Nu există altă soluție. Sau poți alege să te păcălești, trăind toată viața într-o frustrare continuă că lumea toată e rea, că tu ai tot dreptul să o critici, să te vaiți și să găsești la infinit argumente logice pentru care te comporți așa cum te comporți.

Dr. Wayne Dyer a fost un model demn de studiat și de urmat. Și a rămas un model, chiar dacă fizic nu mai e.

Iată 10 reguli extrase din filosofia sa de viață. Tu câte dintre ele respecți deja? Și câte vei mai începe să respecți de acum înainte, exersând zi de zi acele lucruri care te ajută să zbori, nu care îți spun că n-ai nicio șansă din cauza lui X sau lui Y?

1.Nu poți da altora ceea ce nici tu nu ai. Fă să ai! Iubire, calm, înțelepciune, zâmbet, bani... Ca să le poți da și celor din jur.

2.Nu te identifica nici pe tine și nici pe ceilalți cu ceea ce faci, cu ceea ce ai sau cu ceea ce fac, cu ceea ce au.

3.Ceea ce crezi, aceea vei deveni. Ceea ce tu crezi despre tine, aia vor crede și ceilalți, din păcate sau din fericire.

4.Fii mereu deschis la nou, la experiențe diferite, la necunoscut. În călătoria ta permanentă, schimbă strada din când în când; poate fi o lecție nebănuit de bună.

5.Nimănui nu îi place să i se spună tot timpul ce să facă. Nici ție și nici altora, nu uita!

6.Nu există resentimente justificate, nu există ceva să nu poată fi iertat.

7.Când ți se pare că un lucru nu funcționează, schimbă-ți felul în care vezi acel lucru.

8.Încetează să mai cauți scuze, în loc să cauți o cale, o soluție! Scuzele și soluția nu pot apărea simultan, se cam exclud reciproc.

9.Atunci când îi judeci pe alții, nu îi descrii pe ei; te descrii pe tine. Știai?

10.Nu muri cât încă din tine se mai aude muzică. Unii oameni mor și dispar la 80 de ani. Alții mor la 30 și dispar la 80.

Fii curios, fii curajos, fii un om de caracter și fă în fiecare zi ceea ce îți place să faci, până ce toată lumea se va convinge că ești foarte bun, că tu nu renunți ca majoritatea, că ai devenit un model și pentru cei din jurul tău! Nu te mai întreba dacă poți. Fă-o! Hai Sus! Hai să-i ajutăm pe cât mai mulți să ia contact cu încurajări, cu direcții frumoase, cu principii susținătoare, distribuind aceste reguli de succes. Mulțumesc.

"Trăiesc eu într-un Univers prietenos sau ostil?" este întrebarea la care răspunde dr. Wayne Dyer în filmulețul atașat.Taguri:
[academia de bine]   [dr wayne dyer discurs subtitrat]   [reguli succes garantat]