10 reguli pentru succes (9)


Dezvoltare Personala, Oameni care motiveaza

17-03-2016
Like 359

Pe Will Smith (47 de ani) îl cunoaște toată lumea. "The Pursuit of Happyness", "Seven Pounds", "Concussion" sunt 3 filme cu subiect motivațional în care Smith a jucat rolul principal. În viața de zi cu zi, actorul este un om foarte preocupat de propria dezvoltare, este inclusiv speaker motivațional. Revista Forbes l-a desemnat drept cel mai profitabil actor de la Hollywood. Peste 80% din filmele în care a jucat un rol principal au avut încasări mai mari de 100 de milioane de dolari la nivel mondial; 6 dintre aceste filme au depășit 500 de milioane de dolari încasări.

Iată 10 reguli despre care Will Smith spune că te duc inevitabil la succes dacă ai grijă să facă parte integrantă din viața ta cotidiană, dacă le respecți nu o singură dată, de două ori, ca să-ți demonstrezi că nu funcționează. Ci în permanență, până când încep să dea rezultate. Iar când vei vedea rezultatele, normal că n-o să-ți vină să le arunci la gunoi.

1.Nu-i asculta pe oamenii mici, pe oamenii care îi judecă încontinuu pe ceilalți, pe cei care nu au realizat nimic în viețile lor, pe cei care-ți spun mereu ce să faci fără ca ei să facă.

2.Nu poți fi în locul către care nu te îndrepți.

3.Fă alegeri și asumă-ți-le! Oricum, faci alegeri; dar de cele mai multe ori le pui în cârca altora.

4.Visează, stabilește-ți obiective!

5.Fii grozav, simte-te și trăiește așa! Ceilalți vor observa cu siguranță.

6.Acționează cu riscurile de rigoare!

7.Nu te plictisi să muncești.

8.Dezvoltă-ți zilnic abilitățile, talentele, capacitățile. Ca orice pe lumea asta, și ele se exersează pentru mai bune performanțe.

9.Lasă frica să te motiveze, nu să te blocheze!

10.Simte-te excelent cu ceea ce faci!

Mai jos, am postat un scurt fragment din Pursuit of Happyness (În căutarea fericirii), secvența cu interviul de angajare.

Spor la succese tuturor, Hai Sus!

Simte-te liber să distribui aceste 10 reguli peste tot pe unde crezi că ar mai putea ajuta oamenii să se înțeleagă mai bine pe ei înșiși. Succesul nu e o himeră. E ceea ce îți aduce o cât mai constantă stare de bine și îi mai inspiră și pe alții.Taguri:
[academia de bine]   [will smith citate]   [hai sus]   [dezvoltare]   [obiective]   [riscuri]   [frica]