2659 de selfie-uri, dar cu folos :)


Oameni care motiveaza

23-04-2015
Like 277

Un tip, pe nume Andy, s-a hotărât să iasă din propria zonă de confort, să renunțe la „mi-ar plăcea, dar e greu”, și să experimenteze ceva intens, cu efecte sigure asupra încrederii în sine și asupra viitorului său de om mai înțelept, mai inteligent emoțional, mai pregătit pentru lucrurile cu care viața l-ar putea surprinde de acum înainte. Fiindcă experiența personală te învață de n ori mai mult decât cărțile pe care le citești și decât filmele pe care le vezi la un loc.

Andy a plănuit o călătorie „perpedes”, din Mexic până în Canada. Când planul a fost gata, a luat la pas continentul nord-american, pe coasta Pacificului, preț de peste 2600 de mile! Fii sigur că și el și-a spus cândva că nu are cum, că lumea l-ar crede nebun, că nu sunt bani și nu e timp pentru așa ceva. Dar și-a înfrânt aceste prejudecăți, aceste convingeri limitatoare, și a pus în practică.

A gândit totodată și un experiment în experiment: la fiecare milă parcursă pe jos și-a făcut câte un selfie, imortalizând schimbarea fizică prin care a trecut în toată această perioadă.

Foarte interesant de văzut filmulețul de câteva minute care reunește pozele cu pricina!

Eu, oare, ce-aș putea face din ce n-am mai făcut niciodată până acum? Nu există o nouă experiență care să nu mă învețe lucruri importante. Chiar dacă așa ceva mă scoate din zona de confort și prima reacție ar fi: nu, nu e pentru mine.Taguri:
[2659 selfie]   [academia de bine]   [calatoria]   [cresterea increderii in sine]   [experiment social]   [mintea]   [zona de confort]