A doua Lectie de Start-Up, super!


Leadership

24-05-2016
Like 390

Am o plăcere deosebită să scriu despre ea. Cristiana Bogățeanu. 28 de ani, absolventa unui MBA la Viena și foarte curajoasă. Foarte creativă și dedicată acțiunii. Antreprenor, trainer în Project Management, speaker și lider model. Până la această vârstă a fost parte din 3 afaceri pe profit.

Când mi-a venit ideea acestui webinar organizat în cadrul Bucharest Technology Week, nu știam că eu însumi voi fi impresionat de conversațiile cu cei 5 invitați. Cristianei, deși o cunoșteam de ceva vreme, i-am descoperit acum o deschidere și o capacitate de relaționare cum rar am mai întâlnit. A câștigat, a căzut, s-a ridicat și iar a câștigat. Povestește fără rezerve despre primul ei job la 14 ani, despre o greșeală reală pe care a făcut-o atunci, despre ce a învățat din eșecuri și despre pasiunea cu care lucrează în propria echipă.

„Am încredere în oameni. Pornesc întotdeauna de la 100%.” Cristiana Bogățeanu

Dacă ai ratat Lecția de Start-Up, la ora 20.00, o poți vedea integral pe același link, cu aceeași parolă postate deja pe academiadebine.ro, până mâine, la următorul episod, când invitat va fi Bogdan Roșu, antreprenor, maestru Wing Chun Kung Fu, proprietarul unei școli unice (cel puțin în București) de Leadership prin Arte Marțiale. Cu antrenamente, seminare, workshopuri de reală dezvoltare personală. În permanență.

Iar dacă încă nu te-ai înscris, o poți face acum. E gratuit și e de valoare. Hai Sus!Taguri:
[cristiana bogateanu]   [academia de bine]   [hai sus]   [webinar gratuit]   [lectia de start up]   [catalin stoica trainer jmt]