Ai curaj să ai curaj! (VIDEO)


Inteligență Emotională, Motivație

28-04-2015
Like 353

Un exemplu video în plus care ilustrează încrederea în sine. Sau lipsa ei. Rămâi mut. Dar știi că așa ai procedat și tu de multe ori. De prea multe ori.

E atât de simplu, dar atât de elocvent… Incredibil ce părere deloc bună avem despre noi înșine! Cedăm în fața unui singur cuvânt! Ne speriem când trebuie să alegem în favoarea noastră.

Exact ca în extraordinarul filmuleț de mai jos procedăm și în situațiile serioase de viață. Trăim cu impresia că suntem stăpâni pe viețile noastre, însă ne lăsăm conduși de vorbele altora. Îi lăsăm pe ceilalți să ne definească, în loc să o facem noi înșine, cu încredere. Pentru că, de fapt, ceilalți, ne definesc doar în funcție de cum ne definim noi pe noi. 

Ca să evoluezi, pornește de la lucrurile mărunte! Intră pe ușa Frumoasă, că nu te costă nimic! Ei, și ce dacă unii ar zice că nu trebuia să intri pe acolo?!? Ai curaj să fii Frumoasă, Inteligentă, Talentată, nu-i mai lăsa pe alții să decidă pentru tine!!! Ai curaj să ai curaj!!!

Choose Beautiful e o campanie Dove, dar, ca de fiecare dată, este și un experiment social. Foarte interesant! Uită-te și alege Frumos/Frumoasă! Nu poate decide o ușă, o etichetă pentru tine. Nu poate!!!

„Dacă aș putea alege din nou, aș alege Frumoasă”, spune una dintre participantele involuntare la acest experiment social.

„În fiecare zi, alegeam Obișnuită. Dar azi e o zi specială și am zis să aleg Frumoasă.” În fiecare zi e o zi specială pentru fiecare dintre noi. Așa să știi! :)Taguri:
[academia de bine]   [putere]   [robin sharma citate]   [experient social video]   [hai sus]   [succes]  

Choose Beautiful

Doamn?, domni?oar?, TU CE U?? AI ALEGE?E o campanie Dove, "Choose Beautiful".Ca de fiecare dat?, vor s? scoat? în eviden?? cât? încredere au oamenii în ei în?i?i. De ce doar atât?! Pentru c? încrederea în sine ne decide succesul în via?? din toate punctele de vedere.

Posted by Academia de Bine on 19 Aprilie 2015