Asa arata liderul roman. Studiu de piata


Leadership

19-11-2017
Like 518

Te salut cu drag și vin, în acest articol, cu o veste care ar putea să te intereseze foarte tare, să te pună pe gânduri, întrebându-te cum ar fi să devii un model de lider pentru cei din jurul tău. Căci noțiunea de lider se referă la orice persoană care vrea să se facă ascultată și urmată în viață, care vrea să dezvolte cu adevărat o echipă, să dezvolte oameni în jurul său.

În vara acestui an, Corina Cimpoca și prietenii mei de la MKOR Consulting au realizat un studiu calitativ pe aproape 650 de lideri români din mediul de business și ONG, prin care au vrut să descopere ce îi definește pe acești oameni deosebiți.

Ce obiceiuri au, ce calități, ce cărți și publicații citesc, la ce evenimente merg, în ce organizații sunt membri sau voluntari.

Au pus reflectoarele în spatele cortinei, pentru a afla ce fac liderii români spre a atinge succesul. Mai mult, i-au rugat să reflecteze și să ne spună și nouă: cum este și ce obiceiuri are un lider ideal?

Ceea ce a ieșit poți parcurge aici, într-o radiografie în premieră a Profilului Liderului Român, un studiu calitativ, cu oameni de calitate.

Printre respondenți, am descoperit că se află chiar și abonați ai acestui site – catalinstoica.org, iar dacă te afli printre ei, eu îți mulțumesc!

Merită să parcurgi rezultatele studiului! După aceea, așteptăm cu mare interes feedback-ul tău! E important, pentru că vrem să contribuim, în mod intenționat și consecvent, la definirea și aplicarea unui leadership de calitate în România.

Hai Sus! Academia de Bine te susține!Taguri:
[hai sus]   [academia de bine]   [leadership]   [liderul roman]   [mkor consulting]   [afaceri]   [business]   [antreprenoriat]   [studiu de piata]   [calitati]   [abilitati]   [studiu calitativ]   [profilul liderului roman]