Aseara, un workshop cu oameni implicati. Ce urmeaza?


Leadership

23-01-2016
Like 377

Împreună cu bunii mei prieteni - traineri, coachi și antreprenori - Mihai, Mădălina și Teodora, am format un grup antreprenorial, destinat oamenilor care consideră că dezvoltarea personală e un stil de viață, o plăcere, nu o obligație. I-am zis "Leaders Team System", ideea lui Mihai. Iar aseară, am deschis balul. :) Timp de două ore și jumătate am ajutat o sală plină cu oameni frumoși și implicați să înțeleagă încă și mai bine ce înseamnă leadershipul. Că e despre fiecare dintre noi, că include tot ce poate fi mai bun în viața unui om, că fiecare are dreptul și datoria de a fi, înainte de toate, liderul vieții sale. Apoi, ne-am străduit împreună cu cei prezenți să dăm coordonatele concrete ale unei afaceri de succes, ale unei afaceri sănătoase, să reținem care sunt cele mai uzuale greșeli pe care le fac antreprenorii, deși pot fi cu ușurință evitate. Indiferent despre ce tip de afaceri vorbim.

În pauză și la final, am stat de vorbă cu oamenii, individual, și am descoperit ce valoare putem împărtăși unii altora, în ambele sensuri. O tânără participantă, Lorena, se hotărâse deja să pornească un business; se temea, da; nu știa exact cum vor decurge lucrurile; dar era hotărâtă! Ceea ce m-a impresionat extraordinar de mult. Și da, o voi ajuta în continuare dacă îmi va cere asta. Pentru că știa clar care-i este obiectivul, își cunoștea bine visul acela mare.

Au fost în sală și antreprenori cu o experiență de 20 de ani.

Am oferit chiar și 4 premii neanunțate inițial. :)

În viață, am învățat (direct de la Paul Martinelli) că întâi sari, abia apoi înveți să zbori. E de ajuns să vrei cu adevărat să zbori. Restul se dobândește, se perfecționează pe parcurs, zi de zi, nu într-o singură zi. Cine pune frica pe primul plan nu va zbura niciodată. Doar se va preface. Așadar, sari și învață!

Acum, pregătim un workshop Premium, o continuare a celui de aseară. Pentru că oamenii vor să afle și să exerseze concret creșterea leadershipului personal și dezvoltarea unei afaceri cu idee concretă. Ne dorim ca participanții să-și descopere calea, să știe de ce este tocmai EA calea și să învețe cum se fac pașii, unul câte unul, spre succesul de orice fel.

În caz că te interesează, noul workshop Premium e programat pentru sâmbătă, 6 februarie, peste două săptămâni. Va dura 5 ore (11.00-16.00) și va fi mult mai intens, mai experențial! Va fi wow! :) Dacă nu vei considera la fel la final, îți returmnăm integral investiția, pe bune!

Investiția ta în acest eveniment Premium ar fi de 250 de lei dacă plătești până MARȚI, 26 ianuarie, ora 24.00. Apoi, prețul crește la 510 lei și te poți înscrie oricum până pe 5 februarie. Dar de ce să nu beneficiezi de o reducere atât de mare, de peste 50%Hai Sus!

Te interesează? Dă-mi repede un semn. catalin@catalinstoica.org

 Taguri:
[academia de bine]   [catalin stoica trainer jmt bucuresti]   [hai sus]   [workshop antreprenoriat leadership]   [workshop premium]   [leaders team system]   [start afacere]   [paul martinelli]   [doubletree by hilton bucharest]