Aspire for Teachers. Cu super profesori!


Dezvoltare Personala

07-05-2017
Like 387

Experiențele concrete, aplicate, repetate sunt cele care ne transformă cu adevărat. Cărțile sunt doar primul pas. Informațiile interesante, importante, neaplicate în mod consecvent, se transformă în simplă cultură generală. Iar rezultatele ne rămân aceleași. Oricât de buni am fi, când începem să refuzăm schimbarea, dezvoltarea, valoarea pe care o putem adăuga celorlalți ne scade.

Într-una din zilele trecute, am fost invitat să țin un webinar pentru profesori din toată țara, în cadrul binecunoscutului program internațional de dezvoltare profesională Aspire for Teachers. Obiectivul? Creșterea continuă a abilităților de Comunicare & Conectare cu ceilalți. Pentru că asta ne sporește influența, capacitatea de a conduce și ne îmbunătățește rezultatele peste așteptări. Iar mie îmi place să ofer întotdeauna peste așteptări. Smile Să dau tot ce pot mai bun, în cel mai potrivit mod pentru ca participanții să poată spune, la final, "băi, chiar a meritat!"

A doua zi după eveniment, am primit un feedback pe care l-am pus imediat la inimă. Peste așteptări și din partea lor. Smile O confirmare în plus că asta e calea. Că ne angajăm să continuăm pe un drum fericit. Și că nu avem voie să ne oprim.

Abilitățile de comunicare și de conectare, de relaționare cu ceilalți ne cresc atenția, motivația, responsabilitatea, disciplina, ne îmbunătățesc acțiunile de zi cu zi, ne înmulțesc beneficiile și ne schimbă în mod vizibil rezultatele.

 

Pentru mine,

 

întâlnirea cu profesorii români a fost SUPER! Ne-am informat, ne-am conversat, am experimentat, ne-am și distrat! Și normal că mai vrem și cu altă ocazie! Smile Îi foarte mulțumesc doamnei Mihaela Pavel pentru invitație! Și pentru felul în care comunică, pentru leadershipul personal! Și pentru atât de multe valori comune pe care le-am descoperit în discuțiile noastre!

 

Pentru ei, a fost așa:

 

"Vreau sa iti multumesc in nume propriu pentru amabilitatea cu care ai raspuns invitatiei mele de a tine un webinar pentru comunitatea noastra, Catalin! De asemenea, vreau sa iti transmit multumirile echipei de organizare si ale colegilor care au participat aseara la webinar! Ne-ai impresionat cu energia ta debordanta, cu notiunile atat de bine explicate! Sa stii ca multi ne-am luat notite!!!!! Stiam ca tratezi cu maxima seriozitate ceea ce faci, iar acum am avut ocazia sa constat asta, impreuna cu toti colegii!

Iti marturisesc faptul ca abia astept sa ascult inregistrarea, pentru aprofundare!

Iata mai jos cateva fragmente pe care mi-am permis sa le decupez pentru tine, din mesajele grupului nostru:

 << Stimați colegi, vă mulțumim pentru facilitarea întâlnirii cu domnul Cătălin Stoica. După webinar, reflectez la cât(e) mai avem de învățat. E minunat să poți interacționa astfel cu oamenii! Vă sunt recunoscătoare pentru ceea ce faceți! Cu îmbrățișări, de la Brașov!>>

<< Multumim pentru efortul depus de a ne aduce astfel de invitati interesanti. Foarte antrenant Catalin, cu dorinta de a transmite din suflet si de a face o diferenta. Chiar a facut-o.>>

 << Ma bucur nespus ca ati luat parte la inca un webinar marca Aspire for Teachers. Cuvintele sunt de prisos. Preferam ca aceste webinarii oferite comunitatii sa spuna totul de la sine si sa va imbogateasca sufletele. Multumim invitatului nostru plin de energie pozitiva, Catalin Stoica. Ne-a 'hipnotizat' prin tot ceea ce ne-a transmis si cred ca merita sa il mai ascultam si alta data, cand va fi posibil.

'Hai sus!',

Echipa de Organizare >>"

O doamnă profesoară mi-a spus chiar în acea seară: "Tocmai am avut o ședință cu părinții. Am programat-o și aranjat-o astfel încât să ajung repede acasă pentru webinar! Fiindcă tema se anunța foarte interesantă! Dar acum, la final, pot spune că a fost extraordinar!"

Ce să mai zic? Trăiesc fix viața pe care îmi doresc s-o trăiesc!!! Mulțumesc, oameni buni!

Sunt Cătălin Stoica și sunt prietenul vostru! Trainer, coach & speaker din extraordinara echipă a lui John Maxwell, declarat, în ultimii patru ani, cel mai bun expert în leadership din lume. Dacă vă mai pot ajuta cu ceva, pe oricare dintre voi, bunii mei cititori, lăsați-mă să știu, vă rog! Mă găsiți permanent aici: catalin@catalinstoica.org 

Hai Sus! Academia de Bine te susține!

 Taguri:
[academia de bine]   [hai sus]   [profesori]   [rezultate]   [aspire for teachers romania]   [jmt bucuresti]   [catalin stoica trainer]   [comunicare conectare]   [webinar]   [relatii]