Atitudinea castigatoare


Oameni care motiveaza

14-07-2015
Like 189

Asta înseamnă atitudine. Să fii așa nu o dată. Ci de fiecare dată! Să fii așa chiar și atunci când ești dezamăgit, chiar și atunci când îți vine să cauți un vinovat pentru rezultatul neplăcut.

În viața asta, nimic nu e întâmplător. Succesul, fericirea sunt efecte neintenționate ale tuturor gesturilor, gândurilor, vorbelor, emoțiilor, faptelor tale, zi de zi. Dacă ele se leagă în mod susținător, pozitiv, aleargă doamna cu covrigii după tine. Înseamnă că i-ai adăugat valoare chiar și fără să știi. Și îi face plăcere să procedeze la fel. E ceva ce vine din interior.

Observă comentariile. Cine crezi că „va păți” cândva precum Laura? Cei care cred că a fost noroc, că a fost întâmplare…? Sau cei care vor lua exemplul fetei și, indiferent dacă vor găsi ori nu „covrigi” pe unde vor merge, își vor spune cu calm: „nu mă strâmb, nu oftez, nu mă uit urât…”? Deci, se poate. Nu e greu. Depinde de fiecare om în parte. Doar omul să nu uite: primește întotdeauna ceea ce oferă; lumea exterioară este o oglindă fidelă a lumii interioare, fie că ne place, fie că nu ne place acest lucru.

„Suntem niște creaturi ale obiceiurilor! Obiceiurile noastre ne dictează viața. Cu cât devenim mai conștienți de felul în care aceste obiceiuri ne domină, cu atât mai multe opțiuni avem.” Christian Simpson, autorul (probabil) celui mai bun program de coaching din lume, de la care am avut fericita ocazie să învăț săptămâna trecută, în cadrul evenimentului JMT România, Sibiu.

Atitudinea îți decide Altitudinea! Hai Sus! Academia de Bine te susține! :)Taguri:
[academia de bine]   [atitudine]   [catalin stoica personal trainer]   [hai sus]   [laura moisiu facebook]   [surprize]