Cand intelegem asta, intelegem dezvoltarea personala


Dezvoltare Personala

25-09-2016
Like 418

Oamenii se formează în urma unor experiențe. Experiențele, plăcute sau neplăcute, provoacă niște emoții. Fiecare emoție are o primă dată în care apare în mintea și sufletul omului. Apoi, se repetă, se întărește, creează o convingere sau mai multe. La rândul său, convingerea susține un anumit comportament, iar comportamentul are niște rezultate. Bune, rele, ele se manifestă fizic, sunt măsurabile, ne bucură sau ne fac să suferim. Asta înseamnă alte emoții, alte convingeri activate, o continuare comportamentală și iarăși rezultate. Dacă vrem să schimbăm rezultatele, e nevoie să începem cu noi experiențe de viață. Nu cu o convingere, că nu funcționează. Nu cu o emoție, că emoției nu-i poți dicta în niciun caz schimbarea în mod rațional. O experiență inedită de viață creează o emoție nouă într-o împrejurare deja cunoscută. E alternativa la emoția demult apărută, cu statut de stăpân până acum. Noua emoție generează și ea o nouă convingere: alta decât cea pe care o formase vechea emoție. Se manifestă, bineînțeles, un nou comportament, iar rezultatele arată, în sfârșit, mai aproape de ceea ce ne dorim.

"Rezultatele ACTUALE sunt ÎNTOTDEAUNA o reflecție a nivelului tău CURENT de CONȘTIENTIZARE, nu de cunoaștere! Sunt oameni care au cunoaștere (inteligență, doctorate, forme înalte de învățare), dar nu știu să EXPORTE ceea ce știu în rezultate; acolo intervine conștientizarea.
Acesta este motivul pentru care merită să plătești experiențe, oameni, locuri care te ajută să EXPORȚI ceea ce știi în ceea ce creezi! Singurul lucru care merită plătit e conștientizarea!" - Paul Martinelli

Hai Sus! Academia de Bine te susține!

Sunt Cătălin Stoica și, prin coaching, ajut oamenii să-și regleze, îmbunătățească și controleze emoțiile. Să dobândească și să întărească noi convingeri susținătoare. Să manifeste comportamente câștigătoare și să obțină rezultate extraordinare.Taguri:
[academia de bine]   [hai sus]   [emotii]   [comportament]   [psihologia comportamentala]   [rezultate]   [coaching catalin stoica]   [experienta]   [constientizare]   [constientizare situationala]