Carti de dezvoltare personala (11)


Dezvoltare Personala, Carti Recomandate

27-11-2015
Like 504

Cineva m-a rugat deunăzi să postez o listă cu "cele mai bune 10 cărți de dezvoltare personală" pe care le-am citit eu. Cele mai bune 10 nu există. Există, poate, cele mai bune 100. :) Iar cele 100 reprezintă, de fapt, cărțile care m-au influențat pe mine mai mult sau mai puțin, care m-au învățat și care, mai ales, m-au determinat să acționez diferit decât o făcusem până atunci, care m-au ajutat să ies cu orice preț din zona de confort dacă vreau să devin cine vreau să devin, dacă vreau să am ceea ce vreau să am.

Cărțile de dezvoltare personală sunt de multe feluri: cu accent preponderent spiritual (baza tuturor realizărilor personale, profesionale, materiale), de dezvoltare profesională, cu accent pe business sau pe știința de a conduce, cu profil psihologic aplicat sau cărți motivaționale... TOATE sunt ok. Depinde în ce punct al dezvoltării sale se află fiecare. Alegem întotdeauna ceea ce este cel mai potrivit pentru noi la momentul alegerii.

Am făcut o listă scurtă, de 13 cărți. Număr cu noroc. :) Da, cu noroc, fiindcă eu îi dau energia numărului, nu invers.

13 cărți din mai multe arii de dezvoltare personală. 13 cărți simple, ușor de citit și de aplicat. Pentru că la disponibilitatea de a aplica în mod repetat ceea ce citești. Altfel, te asigur că informația aia interesantă e inutilă, rămâne fără rezultate.

N-am pus cărți care să ți se pară prea tehnice și să te plictisească. Oricum, tu alegi dacă și ce citești. Spor la succese! :) Hai Sus!Taguri:
[academia de bine]   [carti dezvoltare personala]   [training leadership]   [hai sus]   [inteligenta emotionala]