Fii ceea ce vrei sa ai


Inspiratie

25-11-2015
Like 353

Certitudinea că fericirea este egală cu funcția, cu bogăția și cu lipsa grijilor duce la trăirea exact opusului acestor lucruri.
Fericirea e dată de sensul pe care tu i-l dai vieții. De sensul pe care-l regăsești în tot ceea ce ți se întâmplă. De sensul pe care-l poți modifica în mintea ta, pe care-l poți reînțelege atunci când observi că nu e cel care te ridică, ci doar te coboară.
Sensul fericirii e dat de ceea ce te străduiești să faci bine cu ceea ce ai deja, nu de ce ai putea face, dar n-ai cu ce, n-ai cum, n-ai voie...
Fericirea circulă din tine spre lumea exterioară. Dacă lași să fie invers, nu vei fi decât rareori fericit cu fericirea ta.
Întâi trebuie să fii ceea ce vrei să ai.
“Când securitatea și confortul sunt atât de răspândite încât ceea ce este esențial nu mai este evident, viața se limitează la ceea ce este periferic, iar realitățile periferice ajung să fie în curând considerate ca fiind esențiale." Chantal Millon-DelsolTaguri:
[oameni]   [academia de bine]   [citate motivationale]   [john maxwell citate]   [hai sus]   [fericirea]   [chantal delsoi citate]   [sens]