Foloseste-ti autenticitatea. Lectia de StartUp 3


Leadership

26-05-2016
Like 326

Bogdan Roșu s-a deschis în fața participanților la Lecția de Start-Up cu o autenticitate pe care nu mă mai satur s-o admir. Povestește totul cu o sinceritate dezarmantă și motivează, inspiră, împinge la acțiune. Te face să te întrebi: "ok, eu de ce nu mi-aș putea trăi visul? că nici lui nu i-a fost ușor, dar nu s-a dat bătut, a continuat până a reușit. e real, nu e film."

Atunci când ai o pasiune, când știi cu adevărat ce vrei de la viață, când acționezi în fiecare zi pentru a te apropia de atingerea marilor tale obiective, nu te mai oprește niciunul dintre cei care spun: "eu n-am reușit, nici tu n-ai cum, stai cuminte".

Dacă ai ratat Lecția de Start-Up, la ora 20.00, o poți vedea integral pe același link, cu aceeași parolă postate deja pe academiadebine.ro, până la următorul episod, când invitată va fi Liliana Hagicalil, antreprenor de succes, care a intrat în lumea afacerilor cu peste 20 de ani în urmă. Are experiență, are o atitudine de învingător, are plăcerea de a le împărtăși și altora din secretele unei dezvoltări reale. 

Dacă încă nu te-ai înscris, o poți face acum. E gratuit și e de valoare. Hai Sus!

"Băi, mi-a venit o idee, o aplic acum! Când? Acum!!! Funcționează, nu funcționează, asta am să aflu pe parcurs; dar dacă vreau să știu cât e de bună, trebuie să o pun în aplicare și gata!" Bogdan Roșu, antreprenor și maestru de arte marțiale.

E structurat, e conștient de ce i se întâmplă, de ce face, învață mult din fiece experiență, caută mentori de valoare și are rezultate măsurabile. Nici nu s-ar putea altfel. Pentru că trăiește și se dezvoltă intenționat.

 Taguri:
[academia de bine]   [leadership]   [wing chun bucuresti]   [bogdan rosu]   [lectia de start up]   [hai sus]   [webinar gratuit]   [pasiune]