Imaginatie-Actiune-Rezultate


Dezvoltare Personala

29-10-2015
Like 393

Toată lumea se întreabă cum au ajuns marii speakeri și autori motivaționali să fie atât de pozitivi și, implicit, oameni fericiți. Tocmai așa: vorbindu-le celorlalți, tot mai des, tot mai multora despre ce pot face, nu despre ceea ce nu pot; despre ceea ce au și pot avea, nu despre ceea ce nu au; despre obiective, nu despre necazurile care vor veni. Despre visuri frumoase, nu despre fricile din mințile lor. Și înconjurându-se de persoane cu opinii similare, convingeri susținătoare. Devii, vrei/nu vrei, media celor 5 oameni cu care intri cel mai des în contact, pe care îi asculți cel mai mult, indiferent că vorbim despre apropiați sau despre personaje de pe tv.

Cei care spun că nu au suficientă voință pentru a-și imprima perseverența în acțiune, ar fi bine să știe că mintea se poate antrena mai întâi vizual, pentru a crea emoții plăcute, complementare imaginilor frumoase din minte. Apoi, simplele acțiuni cotidiene pot schimba radical o stare, o convingere sau felul de a relaționa. Acțiunea e diferența care face diferența.

Totul reprezintă un exercițiu cu tine. Iar exercițiul devine tot mai intens, mai plăcut, mai provocator, până ce se transformă într-un mod de viață și nu mai reușești să înțelegi cum de înainte nu puteai gândi și acționa astfel.

Viața ta nu va deveni mai ușoară. Va deveni doar mai frumoasă și mai bună. Mai plină de succes, mai împlinită. Și asta e ceea ce ne dorim cu toții, nu?

Provocare: ce lucru ești gata să începi să faci, chiar dacă nu te pricepi suficient, chiar dacă nu ești sigur că vei reuși, chiar dacă deocamdată nu ai chef? Găsește ceva ce-ți place și începe să faci, cu orice risc! De azi, nu de luni sau de la-ntâi noiembrie. Ești gata? Hai Sus, pe bune! Taguri:
[schimbare]   [succes]   [imaginatie]   [emotii]   [provocare]   [hai sus]