Invata facand!


Inspiratie

19-07-2016
Like 448

Întâlnesc mereu oameni pentru care acțiunea e ca o piatră de moară. Preferă să învețe din cărți la nesfârșit, să participe zi-lumină la cursuri și seminare și evită pe cât posibil să pună în aplicare, să greșească, să facă un lucru pe care nu l-ar putea învăța decât așa: făcându-l. Rezultatele însele vin doar în urma acțiunii, niciodată înainte.

Drumul Succesului e următorul: Visează + Pregătește-te + Planifică + Acționează + Evaluează + Acționează + Evaluează + Acționează... Nu poți arde vreuna din aceste etape dacă vrei să trăiești o viață împlinită pe toate planurile.

Am învățat și m-am antrenat direct cu Paul Martinelli. E unul dintre mentorii mei extraordinari, cu mari rezultate. Am preluat de la el știința și capacitatea de a da mai departe, de a contribui inclusiv la dezvoltarea celorlalți - oameni sau companii/organizații.

Hai Sus și spor la succese!Taguri:
[academia de bine]   [paul martinelli]   [hai sus]   [actiunea]   [cursuri]   [coaching bucuresti]   [planificare]   [jmt bucuresti catalin stoica]   [dr stoica]