Leadership cu rai din ce ai


18-10-2015
Like 256

Nu căuta mereu să vezi ce au, ce pot, ce fac alții cu ceea ce tu (încă) nu ai.

Caută să te bucuri de ce ți se dă și fă tot ce poți mai bine cu ceea ce ai deja la dispoziție. Ăsta e secretul succesului real, curat pentru cei care au din ce în ce mai mult și devin din ce în ce mai mari: învață să fie recunoscători și perseverenți.

Fii un om recunoscător, dar nu fi un om suficient!

„Aveți curaj! Alergați, luptați, șutați! Apărați-vă și atacați împreună! Jucați ca în cel mai frumos vis al vostru! Să descoperim plăcerea jocului!” Jurgen Klopp, antrenorul echipei F.C. Liverpool. Lecție extraordinară de leadership!

De aceea are atât de mare succes antrenorul german la numai 48 de ani. Pentru că respectă formula: Gânduri + Emoții + Acțiune = Rezultate. Toate sunt congruente, toate spun același lucru. Degeaba gândești una dacă simți alta. Degeaba gândești și simți la fel dacă nu faci ce trebuie sau nu faci nimic. Nu e de ajuns să gândești pozitiv; trebuie să și acționezi pozitiv.

Hai Sus!Taguri:
[academia de bine]   [apa]   [formula succesului]   [hai sus]   [iisus]   [jurgen klopp citate]   [leadership training catalin stoica]   [influenta]