Lectia de Start-Up. Editie de colectie


Leadership

26-05-2016
Like 368

Pe Liliana Hagicalil am cunoscut-o în cadrul unei conferințe pentru mediul antreprenorial în care amândoi am fost speaker-i. De atunci ne-am făcut și prieteni pe facebook. :) Ea e una dintre variantele succesului real. Acel om care-și trăiește simultan și echilibrat atât viața personală, cât și pe cea profesională sau antreprenorială. Pentru că doar așa un om se poate simți cu adevărat împlinit.

Liliana are multe pasiuni. Pe unele le ține în viața personală. Pe altele le-a transformat în activitate profesională.

„E imposibil să nu ai nicio pasiune. Așa cum e imposibil să existe un om fără nicio calitate.” Liliana Hagicalil

Îți garantez că merită să-ți iei notițe din ce vezi aici. Dacă te-ai înscris, nu rata această Lecție de Start-Up. Dacă nu te-ai înscris, fă-o acum AICI. E gratuit și e de mare folos.

„Nu ai cum să performezi în niciun domeniu al vieții, fie că ești un antreprenor, fie că ești un bun profesionist angajat dacă nu-ți asumi tot ceea ce faci. Mai bune, mai rele, trebuie să ți le asumi, pentru că ți se datorează, nu are rost să negi. Pentru că atunci când greșești și îți asumi, greșeala în sine te va învăța ceva important pentru viitor. Altfel, lipsa de asumare înseamnă repetarea greșelii, de cele mai multe ori.” Liliana Hagicalil

Poți vedea sau revedea integral această ediție pe același link, cu aceeași parolă postate deja pe academiadebine.ro, până la următorul episod, când invitat (mâine seară) va fi Valentin Petrescu, președintele și vicepreședintele a două patronate din România. Un antreprenor cu mare experiență, cu viziune și cu încrederea că va reuși în tot ceea ce își propune.

Hai Sus!Taguri:
[liliana hagicalil]   [lectia de startup]   [antreprenoriat]   [leadership]   [academia de bine]   [webinar gratuit antreprenoriat]   [pasiune]   [relatii]