Legea cauzei și-a efectului


Dezvoltare Personala

20-08-2016
Like 434

E o lege fizică universală. Ne așteptăm să funcționeze promt, ca la magazin: ți-am dat banii, mi-ai dat pâinea. Doar că în viață, legea cauzei și a efectului (legea feedbackului) se aplică după placul ei, nu al nostru. Bumerangul, fie că e vorba despre ceva plăcut, fie că e ceva neplăcut, se întoarce în funcție de forța aruncării, de puterea cu care bate vântul, de viteza zborului… Când faci un bine azi, așteaptă-te să ți se întoarcă, dar nu neapărat azi, nu din aceeași direcție și nu după cum vrei tu să arate acel bine. Și răul respectă fix aceeași lege.

Cu cât ești mai atent la tine și nu la alții, cu atât în oglindă ai să vezi un om mai frumos!

Cu cât ești mai atent la alții și la greșelile lor, cu atât se sparge mai repede oglinda! :)

Orice formă de energie psihică și fizică generează o forță energetică ce se va întoarce asupra ta în același fel.

„Vreau să cunosc gândurile lui Dumnezeu. Restul nu sunt decât detalii.” Dacă și Einstein…, mă gândesc că merită să ținem cont. Măcar puțin, cât să ne punem întrebări.

Vezi filmulețul de mai jos și, chiar dacă e un spot publicitar thailandez, dă-i voie să răscolească un pic în mintea ta, undeva în interiorul tău, chiar dacă nu realizezi exact unde și ce se întâmplă. Fizica cuantică spune că așa ceva ajută intenția și atenția să-ți îmbunătățească viața. Cu cât te gândești mai des, mai intens, mai detaliat la un lucru (plăcut ori neplăcut), el tinde să devină realitate, să se manifeste în formă fizică, în funcție de emoțiile cu care a fost hrănită imaginația.Taguri:
[academia de bine]   [atentie]   [emotionant]   [feedback]   [intentie]   [karma]   [legea cauzei si a efectului]   [reclama thailandeza]