Recunostinta atrage rezultate extraordinare


Dezvoltare Personala, Leadership, Oameni care motiveaza

08-12-2015
Like 450

Voi fi întotdeauna recunoscător pentru ceea ce sunt, pentru ceea ce fac, pentru ceea ce reușesc, pentru ceea ce am. Asta mă determină să învăț și mai mult, să aplic, să acționez și să înmulțesc ceea ce mi-a fost dat deja. Fiindcă numai astfel pot contribui la schimbarea reală a acestei lumi: fiind o picătură gata să facă diferența.

Niciodată nu am păcălit pe cineva cu care am lucrat în ședințe de coaching unu-la-unu sau în traininguri + coaching de grup. Nu promit marea cu sarea. Nu le spun că am soluția pentru ei. Nu mă arunc să dau răspunsuri pe care e mare nevoie să și le dea singuri. Iar la final, oamenii rămân cu mari AHA-uri, cu altă atitudine și, brusc, cu alte rezultate. Pentru că se autodescoperă și își valorifică altfel potențialul.

Tocmai ce am citit un mail primit astăzi de la un participant la webinarul gratuit de aseară. Acel webinar despre abilitățile emoționale ca predictori de performanță personală, profesională și de business. Managerul unei companii îmi scrie că, aseară, a proiectat webinarul pentru tot staff-ul său și că, urmărindu-l împreună, li s-a părut tuturor extraordinar. Mulțumesc de feedback și... Hai Sus! :)

Mizez pe faptul că, dacă eu îmi fac datoria cu pasiune și responsabilitate în orice împrejurare, voi primi din jur același lucru. Și, până acum, chiar nu m-am înșelat. Excepțiile doar confirmă regula.Taguri:
[recunostinta]   [academia de bine]   [business training coaching bucuresti]   [catalin stoica mastermind jmt]   [hai sus]   [feedback]   [solutii reale]