Si ce daca pare greu?


Inspiratie

05-05-2016
Like 396

Da, viața nu-i ușoară. Da, mediul ne influențează din plin. De multe ori negativ. Da, provocările par câteodată de netrecut sau mult prea multe.

Dar tot mintea rămâne cea care creează percepția, care definește ceea ce vede, ce aude, ce simte. Care desenează "realitatea" înconjurătoare. Nu vezi o situație în felul tău pentru că exact așa e ea și așa o vede toată lumea. Ci pentru că toate experiențele tale subiective trecute de viață au construit niște filtre și, prin ele, treci toată informația care-ți parvine, pe orice cale. Dacă vrei ca "realitatea" să se schimbe, schimbă tu felul în care te raportezi la realitate, la mediu, la ceea ce ți se întâmplă.

Există două căi diferite să reușești: împacă-te cu tine, cu felul în care te afectează totul, pentru ca apoi să poți reconstrui liniștit/ă,... sau luptă pentru cea mai bună dintre toate variantele tale! În fiecare zi.

Hai Sus și Înainte! încetează să mai privești încontinuu doar în jos și în spate.



Taguri:
[academia de bine]   [realitatea]   [schimbare]   [hai sus]   [provocare]   [ralph waldo emerson]   [citate motivationale]   [mediul]   [lupta]   [pace]   [liniste]