Trăieste ce ti se daruieste!


Inspiratie

24-12-2016
Like 486

Moș Crăciun nu vine de chiar așa departe. Moș Crăciun vine din inimile noastre. Se plimbă prin inimile celor din jur, le umple cu daruri și le dă viață pentru următoarele 365 de zile. Pentru că darurile sunt minunate doar dacă sunt vii. Cu cât noi suntem mai plini de viață, cu atât mai vii vor fi și ele.

Îți doresc un Crăciun fericit! Mie, Moșul mi-a promis că-mi aduce un an nou de excepție! Smile Și-l cred, căci mi-a arătat deja câteva frânturi din 2017. Plin de visuri frumoase, de acțiune, de împliniri care apar ca efect al acțiunii constante. 

Fă din aceste sărbători de iarnă un rezervor de motivație pentru anul ce te așteaptă la ușă! Aranjează totul în ordinea care te ajută cel mai tare, construiește cu întrebări profunde și bucură-te de rezultate! Ca-ntotdeauna, Hai Sus! Academia de Bine te susține!

Voi fi aici și-n anul ce vine, străduindu-mă să te susțin cât pot de mult în propria ta creștere! Nu e bucurie mai mare decât cea trăită atunci când particip la înfrumusețarea vieților în jurul meu. Iar resurse sunt din plin: coaching, training, mentoring.



Taguri:
[craciun fericit]   [hai sus]   [sarbatori de iarna]   [daruri]   [mos craciun]   [coaching bucuresti]   [training jmt]   [program de mentoring]   [bucurie]