Tu cum stii cand binele e bine? (Video)


Inteligență Emotională, Motivație

15-05-2015
Like 266

Cum ți se pare câinele ăsta extraordinar? EXACT ca un om! Se întâmplă să reacționeze rău, cu furie, atunci când vrei să-i faci un bine. De ce? Se apără. Experiențele subiective de viață, fricile care-l domină, acele părți din el care-i spun să nu aibă încredere, să nu aibă curaj, să nu permită nimănui să, acele neplăcute experiențe din trecut, toate la un loc, au construit un suflet care se autoizolează cumva. Pentru siguranță personală. Dar dacă insiști cu bunătate, cu calm, cu blândețe, cu daruri, cu iubire, cu înțelegere, cu zâmbet și vorbă bună, câinele se schimbă. Devine acel personaj despre care tinzi să spui: cel mai bun prieten al omului.

La fel se întâmplă și cu semenii noștri. Dacă nu poți accepta asta, iată: un prim semn la tine de autoapărare, inclusiv împotriva celor care chiar vor să-ți facă un bine ori doar să comunice frumos cu tine. Numai cu înțelegere și acceptare poți schimba cu adevărat ceva în bine în jurul tău.Taguri:
[academia de bine]   [citate motivationale iubire]   [dr menis yousry citate]   [catalin stoica jmt personal coach]   [frica]   [iubire limbaj]   [omul si cainele]   [hai sus]