Unde sa cauti potentialul


Inspiratie

24-11-2016
Like 477

Ca să devii mai mult, să faci mai mult, să ai mai mult, e nevoie să cauți întâi în tine. Să stai de vorbă cu tine în fiecare zi, căci e cea mai importantă conversație pe care o porți în viața ta. Să descoperi ce nu știai că ai, dar și ce nici nu voiai să vezi că ai. Să înțelegi lucrurile așa cum nu le înțelegeai înainte; pentru că exact asta reprezintă dezvoltarea: sensuri diferite, cât mai potrivite pentru a putea, nu pentru a nu putea face ceva.

Citesc o carte de dezvoltare personală și sunt tentat să spun: "mi-a schimbat viața!" sau "nu e bună de nimic". De fapt, EU mi-am schimbat viața alegând să aplic ceea ce am citit acolo sau EU am decis să evit a-mi pune întrebări despre ceva ce nu mi-a plăcut. Mai bine m-aș întreba: ce am totuși de învățat de-aici? de ce oare nu mi-a plăcut? ce/cum aș fi prezentat eu lucrurile, astfel încât să ajute mai bine cititorul? Dincolo de etichete, întrebările profunde aduc răspunsurile constructive.

Orice experiență ai avea în viață, cheia transformării stă în mintea ta. Cineva - un coach, un mentor - da, te poate ajuta să o răsucești mai repede, mai cu spor. Dar de descuiat, numai Tu poți descuia.

Hai Sus! Academia de Bine te susține! SmileTaguri:
[potential]   [academia de bine]   [hai sus]   [leadership]   [john maxwell]   [dezvoltare personala]   [coach jmt bucuresti]   [mintea ta]