Core Transformation. Pentru emotiile tale


Dezvoltare Personala, Oameni care motiveaza

10-05-2018
Like 440

Ți-ai dori o metodă eficientă de rezolvare a unor blocaje personale, de setare a unei stări de bine cât mai constante, care, în limbaj NLP, se mai numește stare-soluție? Îți recomand un eveniment special - CORE TRANSFORMATION, susținut de Mark Andreas la București și organizat de prietenul și colegul meu Eugen Popa, președintele Asociației Române de Hipnoză. Un program de formare cu recunoaștere internațională. Dacă te înscrii folosind codul haisus, vei beneficia de o reducere de 100 de lei.

15-17 iunie 2018, 3 zile experențiale, în care îți vei lua atât de multă energie, încât vei vrea să mai dai și celor pe care-i vei întâlni ulterior. Smile De unde știu? Pentru că Mark Andreas este un coach transformațional recunoscut la nivel mondial și fiul unor experți de mare calibru în programarea neuro-lingvistică, Steve și Conirae Andreas, creatorii metodei Core Transformation. Vorbim aici despre o metodă de îmbunătățire a inteligenței emoționale, pe care o poți aplica la tine sau la ceilalți.

Pe 15-17 iunie, voi fi trainer asistent al lui Mark într-un program pe care e cazul să nu-l ratezi. Eu abia aștept experiența, sincer! Poți căuta pe net să vezi cât de benefic poate fi să cunoști și să practici o metodă atât de simplă și de puternic vindecătoare: Core Transformation. Dă un click aici, vezi detalii despre eveniment și înscrie-te ca să ne vedem acolo, într-un proces transformațional memorabil! NU UTA: la înscrierea online, folosește codul/cuponul haisus, pentru a primi o reducere de 100 de lei din prețul biletului, indiferent câte bilete vei cumpăra.

Iubesc să mă aflu permanent în programe care-mi accelerează dezvoltarea pe toate planurile! 

Sunt Cătălin Stoica, trainer, coach, speaker și mentor din echipa lui John Maxwell, și te aștept la ceva bun de tot pentru sănătatea ta fizică și emoțională! Hai Sus! SmileTaguri:
[core transformation bucuresti]   [academia de bine]   [hai sus]   [dezvoltare personala]   [nlp bucuresti]   [iunie 2018]   [catalin stoica jmt]