2 sesiuni gratuite de Webinar: Charisma-Comunicare-Influenta

Evenimente

Seminar GRATUIT Online. Marți, 18 & 25 octombrie, de la ora 20.00.

Pe această platformă: www.transmissiongate.com

User: adresa de mail cu care te înscrii ori te-ai înscris deja aici

Parola: haisus

REZERVĂ-ȚI LOCUL ACUM, CHIAR AICI!

DE CE ai participa la un așa eveniment?

Hai să-ți dau câteva răspunsuri, ce zici? Pentru că:

Vrei un “DA” din partea persoanei pe care o vezi prima dată și ai de gând să o inviți la o cină.

Vrei o mărire normală de salariu, dar te temi de un refuz.

Vrei să vinzi mai mult și fără să păcălești pe nimeni cu nimic.

Îți vine greu să iei decizii rapide și de calitate.

Nu înțelegi de ce nu te înțelege când îi spui un lucru important.

De obicei, când oferi un sfat, o sugestie, oamenii spun: „da, dar...”

Nu ești sociabil, deși știi că ar fi nevoie să interacționezi mai mult cu ceilalți - colegi, prieteni, șefi sau subalterni.

 

Totul în viață se leagă și se dezleagă în funcție de cele 3: Charismă-Comunicare-Influență. Relații de cuplu, un serviciu bun, vânzări, afaceri, toate se bazează pe felul în care îți dezvolți capacitatea de a influența. Învață să o faci și fă-o! Ai tot ce-ți trebuie.

Renunță acum la statutul de victimă și hai să vezi cum poți schimba lucrurile! Nu devii Superman peste noapte, dar, cu siguranță, vei simți o schimbare. Vei fi atât de încântat/ă, încât îți vei dori să devii o persoană din ce în ce mai ascultată, mai apreciată, mai influentă.

ÎNSCRIE-TE ACUM AICI și te aștept marți, 18 & 25 octombrie, la ceva ce vei vrea să povestești mai departe. E supersimplu!

Și e păcat să ratezi două seminare online în care afli lucruri noi, înveți cu plăcere și rămâi cu zâmbetul pe buze. 2 episoade a câte 2 ore!Te provoc la dezvoltare personală reală! Hai Sus! Academia de Bine te susține! Smile

-------------------------------------------------------------- 

Iar de Marți, 1 noiembrie, timp de 7 săptămâni,

maxim 10 participanți, te invit la:

7 SESIUNI ONLINE DE MASTERMIND GROUP

Ce este un MASTERMIND GROUP?

INFORMAȚIE - REVELAȚIE - INSPIRAȚIE!

Dacă între viața ta și a celorlalți există legături puternice, înseamnă că ești o persoană influentă. Decide cât de sus vrei să ajungi! Și dacă acel sus din visul tău e mai sus decât acum, vino să trăiești o nouă experiență de dezvoltare reală. 

10 legi care guvernează comunicarea ta cu oamenii! 10 metode care te pun pe cel mai bun drum în viața personală și în carieră! 10 instrumente cu care să jonglezi în activitățile tale zilnice atunci când ai nevoie să transmiți ceva, să te faci înțeles și ascultat cu adevărat!

Nu inteligența academică îl ridică pe om cel mai tare, ci inteligența emoțională care-l învață cum să-și folosească informațiile și abilitățile pe care deja le are, oricare ar fi ele.

Chiar dacă în trecut i-ai influențat negativ pe alții ori ai suferit din cauza influenței cuiva, de acum învață să devii acel om care se face ascultat, urmat, apreciat.

Află:

1#Care sunt caracteristicile unei persoane care influențează pozitiv.

2#Cum devii in "influencer" căutat de oameni pentru a se lăsa influențați.

3#Când știi că ești în controlul oricărei situații pe care o trezești.

4#Care sunt cele 10 chei ale charismei și influenței tale personale.

5#Cum te faci cel mai ușor ascultat.

Acest MasterMind este un program în care împletim cele mai eficiente modalități de învățare, motivare și responsabilizare:

*Coaching

*Training

*Brainstorming

*Grup de suport.

 

CE PRIMEȘTI în cadrul acestui program de Mastermind:
*9 sesiuni online săptămânale, a câte 2 ore fiecare, cu: tehnici concrete, abordări ușoare și 10 metode practice care te vor face mai influent pentru orice om cu care interacționezi.
*(primele) 2 sesiuni GRATUITE de webinar, ca să vezi ce te așteaptă, ce se schimbă și cât de bine se întâmplă lucrurile, deși poate acum ești sceptic.
*7 sesiuni online (din cele 9) foarte interactive de Mastermind: coaching de grup, training, brainstorming, grup de suport - cu MAXIM 10 PARTICIPANȚI.
*Înregistrările celor 7 sesiuni de Mastermind.
 
BONUS:
*Un pachet de 3 lecții audio-video, studiu de caz concret pentru creșterea influenței, în valoare de 75 de Euro. 
*Câte o ședință individuală de coaching (90 de minute) - față-n față sau online, cu fiecare participant în parte, în perioada de desfășurare a programului de Mastermind, pentru rezolvarea cât mai punctuală a unor blocaje sau pentru stabilirea de obiective și a modalităților de atingere a lor. Valoarea unei astfel de ședințe este de 120 Euro. În cadrul acestui program o primești GRATUIT.
Bonusul singur depășește suma investită în tot ceea ce îți ofer aici.
 
ÎNSCRIE-TE ACUM la cele 2 sesiuni gratuite! E simplu și nu ai nimic de pierdut. Dacă după cele 2 sesiuni gratuite consideri că acest program nu e pentru tine, te poți opri fără nicio problemă.
 
CE CÂȘTIGI dacă participi:
*E simplu, e din fața calculatorului tău, fără efortul vreunei deplasări neconfortabile, și te încarci garantat cu cea mai plăcută energie de grup. Abia aștept să te întreb dacă am dreptate sau nu! Smile
*Descoperi punctual cât de influent ești acum și cum se schimbă lucrurile în cele 9 săptămâni.
*Cu ajutorul tehnicilor oferite, vei putea exersa oricând ceea ce înveți, astfel încât să poțți evalua progresul de la o săptămână la alta.
*Afli modalități specifice și foarte diverse de a capta atenția, de a te face ascultat, te a vorbi cu impact și de a influența fără să bați deloc cu pumnul în masă și fără să păcălești în niciun fel pe cineva.
 
E păcat SĂ PIERZI așa ceva:
*Ușurința cu care îi poți surprinde pe ceilalți atunci când faci o schimbare în modul tău de comunicare.
*Ocazia de a descoperi că nu doar unii oameni au posibilitatea de a-și crește nivelul de influență pozitivă la orice vărstă, indiferent de ocupație.
*Oportunitatea de a vedea ce diferență va fi între Tine, cel de la prima sesiune, și Tine, cel de la a noua întâlnire. Fii curios, căci vei rămâne uimit!
 
ÎNSCRIE-TE AICI! Participă la provocarea de DOUĂ SESIUNI GRATUITE a câte două ore și vezi câtă nevoie ai în continuare de acest Mastermind pentru a-ți crește succesul personal!
 
Primele 2 sesiuni (18 & 25 octombrie) sunt GRATUITE și se vor desfășura sub forma unor seminare. Dacă decizi să te implici în continuare în dezvoltarea ta personală, prețul va fi de 690 lei, TVA inclus (sau 175 Euro). Poți plăti prin banking online sau cu cardul online. Pregătește-te să fii impresionat peste așteptări!
IMPORTANT! Dacă la finalul celor 9 săptămâni nu simți că ai luat valoarea pentru care te-ai înscris, ai GARANȚIE 200%: îți returnez întreaga sumă plătită și, în plus, rămâi cu toate materialele acumulate în acest program.

HAI SUS! Academia de Bine te susține!

 

Formular de înscriere


Toate câmpurile din formular sunt obligatoriu de completat.
Te asigur că informațiile vor rămâne strict confidențiale.
În curând..

Arhiva