ABILITATILE EMOTIONALE - Cei Mai Buni Predictori de Performanta. Personala, Profesionala si de Afaceri.

Evenimente

Cel mai puternic program ONLINE de coaching de grup + training + brainstorming și grup de suport!

DOAR 10 LOCURI! Pe 19 începem!

Ai acum ocazia să participi la ceva cu totul special. Un program creat și testat cu MARE SUCCES ani de-a rândul de John C. Maxwell, unul dintre cei mai influenți Lideri, Traineri și Speakeri din lume.

Cu doar 20% din eforturi, obții 80% din rezultate! E Legea lui Pareto, unul dintre marii sociologi și economiști ai secolului trecut! Și, atunci, de ce să nu descoperi care sunt cele mai potrivite 20% dintre eforturile pe care TU le-ai putea face, astfel încât să reușești în 80% din cele mai importante situații PENTRU TINE?

De marți, 19 aprilie, ai un program ONLINE de 7 săptămâni, a câte 2 ore intense pe săptămână, care te ajută să treci la un alt nivel în viața ta! Participi pentru a-ți rezolva cu adevărat o maaare problemă pe care o ai... și te vei trezi că ai rezolvat o multime de probleme în lanț!

REZERVAREA unui loc se face AICI.

Pentru că te-ai săturat de relații toxice, de discuții neplăcute cu șefii, cu angajații, colegii sau partenerii.

Uite, fii atent dacă înțeleg ce vrei. Dacă înțeleg ce-ți dorești să câștigi din acest MasterMind Online.

Ai 20 și ceva de ani și îți spui că ești prea tânăr și că n-ai ce face?

Ai cam 30 și nu înțelegi de ce nu mai știi ce să faci?

Ai vreo 40 și te-ai obișnuit cu viața grea, fiindcă așa e ea în România?

Ai în jur de 50 și zici că e prea târziu să-ți mai trăiești gloria personală?

Știi cât de tare te înșeli??? Chiar nu vrei să vezi asta? Zi că VREI! Dă-ți șansa să faci tot ce n-ai mai făcut până acum!

VREI să deprinzi cu adevărat arta puterii personale în Comunicare, Relaționare, Influențare, așa cum reușesc doar acei oameni de succes precum nici nu sperai să ajungi vreodată.

VREI să înțelegi DE CE spun eu că poți stabili mereu relații foarte bune în mod intenționat, iar asta să depindă cu adevărat NUMAI DE TINE.

VREI să afli CUM să schimbi ceea ce vrei să schimbi în viața ta, fiindcă ai și tu chef de ceva cu adevărat extraordinar.

VREI să înveți CUM să apeși ușor și repede acele butoane din mintea ta ce activează reușitele pe care ți le dorești în plan: relațional, profesional, financiar. Toate au o rădăcină comună. Hai să afli care este ea!

VREI să descoperi CUM mama mă-sii reușesc cu adevărat cei care reușesc. „Oamenii sunt 100% responsabili pentru rezultatele lor; dar numai oamenii de succes sunt dispuși să recunoască asta.” Les Brown

Nu pierde ocazia de a deveni încă și mai apreciat/ă pentru măiestria cu care Comunici, Relaționezi, Influențezi!

Cine oare nu vrea să fie Ascultat, Înțeles și cu Influență pozitivă asupra celorlalți??? „Fie gestionezi cât poți de bine realitatea, fie poți fi sigur că realitatea te va copleși.” Alex Haley

Investește în tine! Investește în prezentul care-ți va transforma viitorul! Spune-ți: „Vreau să fiu cel mai bun familist din lume! Vreau să fiu cel mai apreciat profesionist la locul de muncă! Vreau să fiu cel mai de succes om de afaceri! Vreau să am viața mea de om împlinit!” Și hai să descoperi cum stau lucrurile! Nu pierde o ocazie care te va face să exclami simplu: „Wow!” de bucurie. Înscrie-te ACUM AICI.

Iată ce obții GARANTAT:

SUPER INFORMAȚIE,

ÎNȚELEGERE,

ENERGIE,

SOLUȚII,

BUNĂ DISPOZIȚIE!

Dacă, la final, nu simți că ai luat valoarea pentru care te-ai înscris, ai GARANȚIE 100%: îți returnez întreaga sumă fără nicio problemă!

Participă simplu, online, din fața calculatorului tău de acasă, și hai să formăm un grup de necunoscuți care vor deveni Prieteni! Știu, nu-ți vine să crezi, dar, așa cum spuneam, ai GARANȚIE 100%. Trăiește această experiență pe care te asigur că n-ai mai trăit-o până acum! Ulterior, ținem legătura, căci nu vom înceta să ne adăugăm valoare unii altora.

Investiția în acest program de 7 săptămâni este, în mod normal, de 790 de lei. Toți cei care au participat până acum la așa ceva pot confirma că a meritat din plin. De data asta, la rugămintea expresă a doi participanți la Ora de Dezvoltare, am stabilit un preț de 490 de lei (TVA inclus). Cu 300 de lei mai puțin! Te aștept cu drag până la completarea celor 10 locuri. Pe principiul: primul venit, primul servit. Smile

Ai curaj să faci asta PENTRU TINE! Nu riști nimic.

Nu uita, mai sunt doar 8 locuri! Rezervă-ți locul ACUM, achitând taxa de participare – 490 de lei AICI

Îți voi trimite apoi linkul de webinar. Ne vom vedea și auzi cu mare folos.

Succesul este rezultatul procesului de formare a unor obiceiuri bune. HAI SUS!

Formular de înscriere


Toate câmpurile din formular sunt obligatoriu de completat.
Te asigur că informațiile vor rămâne strict confidențiale.