Atelierele Catre Sine - DETOX EMOTIONAL

Evenimente

*Dacă simți că relațiile din viața ta sunt mai degrabă dureroase, triste ori frustrante decât fericite,
*Dacă anumite rezultate la care muncești din greu întârzie să apară,
*Dacă viața pare în primul rând o obligație obositoare și nu o experiență predominant senină,
se întâmplă pentru că tiparele emoționale te apără în fiecare clipă. Te apără de eșec, dar te apără și de succes.
E nevoie să te eliberezi, să respiri oxigen emoțional curat, ca să faci loc pentru ce ți-ar plăcea să vină, să se întâmple cu tine și pentru tine.

Un atelier GRATUIT, dar cu numai 20 de locuri disponibile, ocupate prin selecție: 

https://forms.gle/8yNuB7C6Z4nPdLKMA

Atelierul CĂTRE SINE, cu Mădălina Stoica, a fost o experiență intensă, poate chiar ușor bulversantă, dar și interesantă și eliberatoare. Cumva simt că ceva din mine s-a schimbat și am început să atrag noi oportunități în viața mea.

Pentru mine, atelierul a fost o experiență plină de intensitate emoțională. M-am conectat cu simțurile mele într-un mod profund, am dat voie sentimentelor să iasă la suprafață, am fost ghidată prin meditație în accesarea unor trăiri și în acceptarea lor ca fiind o parte pozitivă a evoluției mele. Pentru că ne-am simțit în siguranță să fim vulnerabile și deschise, poveștile împărtășite în timpul atelierului au creat o conexiune reală.

De la început am simțit o anume familiaritate care m-a ajutat să mă simt în largul meu. Nu am putut urmări toate emoțiile, cu lutul am conștientizat ulterior că am vrut să controlez tot și mi-a plăcut foarte mult explorarea prin mișcare.

Cam acestea sunt trei din multele păreri pe care Mădălina Ileana Stoica, trainer & art terapeut, le-a primit în urma atelierului de lucru cu lutul, susținut în luna aprilie, în București.
De data aceasta, venim către tine împreună, cu o super provocare. Se spune că ziua de duminică este pentru odihnă, pentru interiorizare, pentru tine ca om.
Ei bine, DUMINICĂ, 15 mai, în intervalul orar 10:00-15:00, te invităm la atelierul “DETOX EMOȚIONAL”, în care ai oportunitatea să lucrezi foarte experiențial.

 

Ce se va întâmpla concret?


• Va fi o sesiune foarte aplicată, în care, pentru eliberare emoțională și vindecare a unor resurse interioare blocate, vom lucra inclusiv cu transa hipnotică și vom folosi tehnici de respirație, de mișcare și de artă teatrală.
• Vom lucra cât mai practic barierele emoționale care ne stau în calea dezvoltarii si obținerii de rezultate. Dacă suntem spirituali, nu înseamnă că trebuie să ne detașăm complet de material. Atunci când în interior este bine, exteriorul se aliniază la rândul său. Atunci când ne spunem că nu avem nevoi, nu vrem mai mult, suntem bine singuri, de fapt ne negăm originea. Dumnezeu/ Universul/ Divinul ne vrea întregi, fericiți, să manifestăm și nu să ne limităm.
• Vom folosi lutul pentru a transforma o parte din emoțiile stagnante care fac parte din noi și le vom integra în sistemul nostru interior. Din momentul în care vrei “să scapi” de părți din tine, ești sigur pe drumul către suferință. Tot ceea ce trăiești este parte din tine, iar vindecarea va veni în momentul în care arăți acceptare, înțelegere, iubire fiecărei emoții în parte.
• Vom forma grupul într-o manieră în care mediul de siguranță este prioritar. Ce înseamnă acest lucru? Ai tot timpul necesar pentru a te exprima în modul tău, în ritmul tău, cu propriile cuvinte. Nu există “nepotrivit”, “mai bun”, “greșit“, “neimportant”. Totul va curge și tot ce va apărea în câmpul tău personal este potrivit, iar noi le vom folosi ca pietre pentru a construi cel mai frumos mozaic.

 

DOAR 20 de LOCURI: https://forms.gle/8yNuB7C6Z4nPdLKMA

Când si unde va avea loc atelierul?
• Duminică, 15 mai 2022, între orele 10:00 și 15:00, la Alchimia Vieții - o locație foarte prietenoasă din București. Dacă te înscrii, te vom suna, vom sta puțin de vorbă și vei primi adresa exactă prin e-mail.
• Vom lua și o pauză pentru masa de prânz.

 

Cât costă atelierul?

• DOAR DE DATA ACEASTA, participarea este GRATUITĂ. Poți participa numai dacă te înscrii aici și primești înapoi o confirmare de participare.

 

Cum mă pot inscrie?


             • Completeaza formularul din josul paginii. Dacă vei fi ales/ aleasă să faci parte din grupul de 20, noi te vom suna/contacta înapoi până cel târziu sâmbătă, 14 mai, și îți vom confirma participarea. Apoi, verifică-ți mail-ul inclusiv în spam.

https://forms.gle/8yNuB7C6Z4nPdLKMAÎn curând..

Arhiva