Atinge-ti EXCELENTA prin ANTREPRENORIAT si LEADERSHIP

Evenimente

Vineri, 22 ianuarie, între orele 19.00-21.30, la DoubleTree by Hilton Hotel, Sala Rotterdam, din București. Adresa: str. Nerva Traian nr. 3A, zona Piața Unirii.
REZERVĂ-ȚI un loc ACUM AICI: http://goo.gl/forms/Z5qoUKYvYE
Crește-ți Succesul cu informație de calitate! Fii gata să trăiești o experiență care să te inspire maxim!

E GRATUIT, da. Dar... DE CE SĂ MERITE investiția de 150 de minute din viața ta?

*PENTRU CĂ vrei să afli ce obiceiuri au cei mai tari ca să aibă succesul cel mai mare!
*PENTRU CĂ înveți să îți construiești afacerea ta la orice nivel te-ai afla!
*PENTRU CĂ legile leadershipului te vor ajuta să comunici mai bine, să relaționezi intenționat și să influențezi cu integritate în orice situație!
*PENTRU CĂ inteligența emoțională stă la baza tuturor realizărilor personale, profesionale și de business!
*PENTRU CĂ atât bogăția, cât și sărăcia sunt copiii încrederii!
*PENTRU CĂ vei descoperi de ce 95% din populație nu atinge niciodată independența financiară!
*PENTRU CĂ vei înțelege care sunt cele 3 erori fatale pe care antreprenorii le fac și cum le poți evita tu!
*PENTRU CĂ viața abia așteaptă să-ți ofere ce nici măcar n-ai îndrăznit să-i ceri!

Când răspunsul la întrebarea DE CE este foarte clar, 
CUM devine mult mai ușor! 

NOTĂ: Acest eveniment nu este pentru ORICINE. Este doar pentru aceia care sunt gata/pregătiți să facă pasul spre atingerea excelenței și să aplice ceea ce le vom împărtăși!

Înscrie-te acum AICIhttp://goo.gl/forms/Z5qoUKYvYE
Îți ia maxim 20 de secunde.

Cătălin Stoica este Influence Trainer, Transformational Leadership Coach, Speaker & Author – membru certificat John Maxwell TEAM, Master NLP și specialist în Hypno-Coaching. Cu o experiență de peste 20 de ani în management, emisie, producție, marketing, comunicare și resurse umane de Radio (Kiss FM, Pro FM) și Televiziune (ProTv, Antena1, TVR) la nivel național. CEO Castomedia Group și autor al brandurilor de dezvoltare personală și de business „Academia de Bine” și „Hai Sus!”.

Mihai Mihale este fondator Leaders Team System, Trainer și Antreprenor, cu o experiență de peste 7 ani în Business și Marketing. Este, înainte de toate, un om de acțiune, care a înțeles ce înseamnă energia dinamică a banului și cât de important este să fii tu stăpânul ei și nu invers. A câștigat, a pierdut, a învățat și din nou a câștigat. Pentru că cei mai de succes oameni din lume au greșit de mai multe ori decât a încercat majoritatea. Rezultatele extraordinare vin din multă Acțiune: „Scopul meu este de a vă susține în atingerea obiectivelor.” Face muncă de coaching și training pentru a le dezvolta oamenilor o gândire sănătoasă de business, pentru a-i învăța cum să-și construiască un brand personal, cum să dezvolte relații, cum să crească împreună cu echipele lor în orice tip de afacere.

Teodora Pohoață este Master in Programare Neurolingvistica (NLP) si Coach NLP acreditat ANC, cu peste 5 ani de studii certificate in domeniul dezvoltarii personale. Ea aduce plusvaloare clientilor sai de Coaching datorita experientei de peste 20 de ani ca Marketer si coordonator de echipe interdepartamentale cu peste 150 de persoane din companii multinationale. Este CEO si fondator al companiei Doctor Marketing, iar specializarea ei de Coaching este echilibrul intre viata profesionala si cea personala.

Mădălina Mocanu este Consultant Marketing si Trainer, Antreprenor din 2003, detinatoare a Professional Diploma in Digital Marketing acordata de Digital Marketing Institute.

Te așteptăm! Numărul de locuri este limitat! Fă o REZERVARE chiar acum: http://goo.gl/forms/Z5qoUKYvYE