Autoevaluare si Dezvoltare Emotionala & Comportamentala

Evenimente

Webinar GRATUIT. Joi, 8 & 15 Septembrie, de la ora 20.00

pe această platformă: www.transmissiongate.com

User: adresa de mail cu care te înscrii ori te-ai înscris deja aici

Parola: autoevaluare

LATER EDIT: Click pe cuvântul LINK1 și pe cuvântul LINK2 pentru a vedea înregistrarea integrală a celor două webinare.

REZERVĂ-ȚI LOCUL AICI!

DE CE e important pentru tine? Înveți să te autoevaluezi și CUM să schimbi ceva care nu-ți mai place la tine sau în ceea ce ți se întâmplă.
Tu îți cunoști stilul emoțional care stă la baza personalității?
Descoperă cum stai cu ȘI cum ai putea sta cu acești indicatori ai stilului emoțional:
Reziliența - Cât de ușor îți revii după un eșec, un necaz, o ceartă mai mare sau mai mică?
Perspectiva - De obicei, ce reușești să vezi mai ușor: jumătatea plină sau jumătatea goală a paharului?
Intuiția Socială - Cât de repede decodezi semnalele sociale din partea celorlalți pentru a le putea răspunde în modul cel mai potrivit?
Conștiința de Sine - Cât de ușor reușești să-ți identifici propriile emoții, suferința, stările din corp pentru a reuși să le controlezi după cum îți dorești?
Sensibilitatea la Context - Cât de ușor te adaptezi unei situații, indiferent că e una mai sobră, una mai amuzantă sau una mai agitată?
Atenția - Ai o atenție selectivă? Sau o conștiință de sine deschisă lipsită de prejudecăți? Sau ai scăpări de atenție?

 

Ce ai de pierdut dacă participi? Nimic. Investești în Tine 2 ore din viață și pentru asta îți mulțumesc.
Ce ai de pierdut dacă nu participi? Ocazia de a spune: sunt mai bine, fac mai ușor, am mai mult!
 
ÎNSCRIE-TE ACUM AICI Supersimplu.
 -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Pentru cei care vor schimbări majore în privința rezultatelor personale, există o continuare:
încă 7 SESIUNI ONLINE DE MASTERMIND GROUP.
 Ce este un MASTERMIND GROUP?
INFORMAȚIE – REVELAȚIE – INSPIRAȚIE!
 
SĂ AFLI – SĂ SIMȚI – SĂ REUȘEȘTI!
Să afli CE anume te blochează și UNDE anume vrei să ajungi.
Să simți CUM poți schimba concret ceea ce e de schimbat.
Să reușești SĂ DEVII – SĂ FACI - SĂ AI.
 
15 instrumente pentru autoevaluare completă = 15 ghiduri pentru viața ta personală și profesională = 15 metode practice care te vor ajuta să-ți îmbunătățești Comunicarea, Relațiile, Rezultatele
 
Cele 9 SESIUNI ONLINE SĂPTĂMÂNALE încep pe 8 septembrie.
PRIMELE 2 – GRATUITE, ca să te convingi tu singur câtă valoare poți lua din acest Mastermind.
În fiecare seara de Joi, de la ora 20.00, de 9 ori a câte 2 ore.
REZERVĂ-ȚI LOCUL ACUM AICI! După înscriere, vei primi pe mail sau prin SMS linkul de webinar și parola de acces.
 
Dezvoltarea nu apare de la sine. Poți să te implici și să o simți în fiecare zi, să spui: „Să-mi bag picioarele, sunt tot mai tare!”... sau poți doar să vorbești despre ea și să nu te alegi cu nimic, decât cu convingerea că dezvoltarea personală e un mare balon de săpun.
În viață, gândurile asupra cărora se îndreaptă Intenția și Atenția ta tind să devină realitate fizică. Te împing încet și sigur către materializarea lor, către manifestarea lor în realitatea fizică. Oricât de plăcute sau neplăcute ar fi acele gânduri.
Pentru a crește cu adevărat în convingeri, acțiuni și rezultate, e nevoie să ții cont de Intenție, de Conștientizare, de Consecvență, de Expansiune, de Mediul corespunzător, de Sacrificiu, de Contribuție. Cum reușești asta?
Hai să facem cu adevărat mai mult pentru noi înșine! Hai să trecem la fapte! Hai să vezi cum vei face cele mai ruginite rotițe să se învârtă, deși în clipa asta îți spui: „nu prea cred că pot”.
#1.Coaching
#2.Training
#3.Brainstorming
#4.Grup de suport.
 
Nu există un alt tip de program care să poată provoca transformările pe care le reușește un Mastermind, spunea Napoleon Hill.
 
CE PRIMEȘTI în cadrul acestui program de Mastermind:
*9 sesiuni online săptămânale, a câte 2 ore fiecare, cu: 15 legi clare pentru autoevaluare completă = 15 ghiduri pentru viața ta personală și profesională = 15 metode practice care te vor ajuta să-ți îmbunătățești Comunicarea, Relațiile, Rezultatele.
*(primele) 2 sesiuni GRATUITE de webinar, ca să vezi ce te așteaptă, ce se schimbă și cât de bine se întâmplă lucrurile, deși poate acum ești sceptic.
*7 sesiuni online foarte interactive de Mastermind: coaching de grup, training, brainstorming, grup de suport - cu MAXIM 10 PARTICIPANȚI.
*Înregistrările celor 7 sesiuni de Mastermind.
 
BONUS:
*Un pachet de 5 lecții audio-video, cu exemple și demonstrații, pe Legile Leadershipului, în valoare de 100 de Euro.
*Câte o ședință individuală de coaching, cu fiecare participant în parte, în perioada de desfășurare a programului de Mastermind, pentru rezolvarea cât mai punctuală a unor blocaje sau pentru stabilirea de obiective și a modalităților de atingere a lor. Valoarea unei astfel de ședințe este de 120 Euro. În cadrul acestui program o primești GRATUIT.
Bonusul singur depășește suma investită în tot ceea ce îți ofer aici.
 
ÎNSCRIE-TE ACUM! E simplu și nu ai nimic de pierdut. Dacă după cele 2 sesiuni gratuite consideri că acest program nu e pentru tine, te poți opri fără nicio problemă.
 
CE CÂȘTIGI dacă participi:
*E simplu, e din fața calculatorului tău, fără efortul vreunei deplasări neconfortabile, și te încarci garantat cu cea mai plăcută energie de grup. Ai să vezi atunci de ce spun asta.
*Autoevaluare punctuală. Descoperi exact ce stil emoțional ești, cum îți construiește el personalitatea și cum poți schimba ceva atunci când simți că vrei să faci asta.
*Îți vei înțelege fricile și cum să le depășești. Toți avem niște frici, niște blocaje, niște convingeri care ne limitează potențialul și rezultatele. În familie sau la serviciu, între prieteni sau în afaceri.
*Înveți să te motivezi și să te responsabilizezi în funcție de stilul emoțional și ai ocazia de a simți și confirma asta de la o sesiune la alta.
*Descoperi modalități specifice și foarte diverse de a Comunica, Relaționa și Influența eficient în orice mediu te-ai afla, indiferent cât de bine sau cât de puțin cunoști oamenii cu care interacționezi.
 
Nu-ți da voie SĂ PIERZI așa ceva:
*Oportunitatea de a vedea ce diferență va fi între Tine, cel de la prima sesiune, și Tine, cel de la a noua întâlnire. Fii curios, căci vei rămâne uimit!
*Ocazia de a înțelege, în sfârșit, de unde vin problemele și cum pot fi ele rezolvate indiferent ce fac cei din jur.
*Posibilitatea de a-ți testa potențialul și de a descoperi până unde poți cu adevărat să mergi, indiferent de ce credeai înainte.
 
ÎNSCRIE-TE AICI! Participă la provocarea de DOUĂ SESIUNI GRATUITE a câte două ore și vezi câtă nevoie ai în continuare de acest Mastermind pentru a-ți crește succesul personal!
După înscriere, vei primi pe mail sau prin SMS linkul de webinar și parola de acces.
 
Primele 2 sesiuni (8 & 15 septembrie) sunt GRATUITE. Dacă decizi să te implici în continuare în dezvoltarea ta personală, prețul va fi de 690 lei, TVA inclus (sau 155 Euro). Poți plăti prin banking online sau cu cardul online. Pregătește-te pentru o transformare de milioane!
IMPORTANT! Dacă la finalul celor 9 săptămâni nu simți că ai luat valoarea pentru care te-ai înscris, ai GARANȚIE 200%: îți returnez întreaga sumă plătită și, în plus, rămâi cu toate materialele acumulate în acest program.

HAI SUS! Academia de Bine te susține!

 

 

Formular de înscriere


Toate câmpurile din formular sunt obligatoriu de completat.
Te asigur că informațiile vor rămâne strict confidențiale.