Dezvolta cele 4 Planuri ale Existentei Tale

Evenimente

Webinar gratuit pentru cei cărora le pasă de viețile lor.

Fiecare dintre noi se dezvoltă simultan,

pe parcursul vieții,

în 4 planuri:

  • Spiritual
  • Emoțional
  • Mental
  • Fizic 

 

Sunt planuri interdependente, se susțin ori se sabotează reciproc; însă două dintre ele se întrepătrund și reprezintă fundația. Sunt precum cărămida și mortarul. Precum fierul cu betonul.

Nicio clădire din lumea aceasta, oricât de frumoasă i-ar fi arhitectura și oricât de mulți bani s-ar investi în ea, nu rezistă cutremurelor dacă fundația este slabă.

Hai și tu marți seară, de la ora 19.00, într-un webinar gratuit, ca să înțelegi de ce muncim ca nebunii, de ce urmăm o mulțime de școli, de ce ne ultra specializăm și totuși ni se pare că, în anumite perioade, nu înaintăm suficient, nu avem destul ori viața ne este plină de blocaje, de pierderi, de evenimente care dor, care se întâmplă parcă numai împotriva noastră.

Am fost acolo, știu cum e. Mi-a venit greu să înțeleg ce nu făceam. Sau, dimpotrivă, ce făceam și ar fi fost bine să nu mai fac. Apoi, am început să construiesc diferit și clădirea s-a înălțat diferit. S-a înălțat mai solidă și mai frumoasă ca niciodată. Clădirea e viața mea. Și a ta. Și știu sigur că vrei să arate bine, bine.

Marți seară, ia-ți familia, prietenii și alte persoane de care îți pasă și intră pe acest link de zoom:

https://bit.ly/3znma5c  , folosind parola: academia

Împreună, contribuim la transformarea lumii mai ușor și mai profund. Împreună, putem mai mult!

#HaiSus! #AcademiaDeBine te susține!În curând..

Arhiva