Filme Despre tine - de ce si cum ne sabotam relatiile

Evenimente

WEBINAR GRATUIT

joi, 13 august

ora 18.30

 

FILME DESPRE TINE

DE CE ȘI CUM NE SABOTĂM RELAȚIILE ȘI FERICIREA

 

Este aproape imposibil să pot pune în cuvinte experiența pe care o poți avea într-o astfel de sesiune. Cel mai probabil, n-ai văzut niciodată un film așa cum îl vom vedea împreună.

În primul rând, va fi un film bine făcut.

În al doilea rând, va fi, măcar parțial, și despre tine. Te vei confrunta cu părți din tine, cu credințe și convingeri care-ți macină viața, cu obiceiuri și comportamente care par că te trag în sus, dar, în realitate, îți distrug cele mai frumoase relații, te însingurează și îți mănâncă viața. Viața care ni se dă pentru a fi trăită din plin, pentru a evolua de la stadiul "sunt mic, sunt victimă, n-am ce să fac" sau "am succes, dar sunt nefericit și nu înțeleg de ce", la "viața e ca shaorma, cu de toate, iar dacă țin cont de valorile personale cu adevărat importante, poate fi maxim de gustoasă!". Smile

În al treilea rând, vei începe tu însuți să te uiți la filmele bune cu alți ochi. Wink

 

Webinarul FILME DESPRE TINE te va pune față-n față cu

 

OBICEIURILE tale mentale și comportamentale.

 

Îți va arăta de ce faci ceea ce faci și cum poți începe să schimbi ceva. Te va ajuta să înțelegi de unde vin obiectivele tale atunci când... nu sunt ale tale.

Fii pregătit, căci filmul de joi seară te va „atinge” mental și sufletește și chiar s-ar putea să doară. Cu cât un film (povestea lui) vorbește mai mult și mai clar, în mod mai potrivit despre tine, cu atât ție ți se va părea mai puternic.

Filmul - această metaforă terapeutică – se adresează atât minții conștiente (analiză), dar mai ales minții inconștiente (tipare emoționale, obiceiuri comportamentale, nevoie de schimbare/vindecare, resetare interioară).

Filmul bun îți apasă niște butoane roșii. Îl trăiești maxim – râzi sau plângi – pentru că, în mod inconștient, ai găsit acolo durerile tale, bucuriile tale obișnuite, iubirea pe care ai primit-o și căreia îi ești recunoscător sau, dimpotrivă, iubirea de care aveai atâta nevoie, care simți că a lipsit și acum creează, poate, respingere, anxietate, tristețe, furie, revoltă, ironie... toate acestea fiind niște mecanisme de apărare, de supraviețuire pe care mintea inconștientă le-a construit pentru ca tu să poți supraviețui dramelor personale din prima parte a vieții.

Un film despre tine îți poate face cunoscute lucruri de care, în mod conștient, nu ți-ai amintit niciodată. Au stat ascunse, dar „te-au lucrat” constant, cum s-ar zice. Căci, vorba lui Carl Gustav Jung, tot ceea ce nu ajungi să conștientizezi îți va conduce viața, iar tu îl vei numi destin.

 

Vor fi aproximativ 4 ore despre starea și tiparele TALE emoționale, relaționale, spirituale, comportamentale. Și vei vrea mai mult, vei vrea ceva mai curat, mai sănătos, mai câștigător pe toate planurile în viața ta.

 

Așadar, te invit la FILME DESPRE TINE, un mediu sigur, susținător și inteligent, în care să-ți faci curaj a te privi în oglindă, în a te confrunta cu blocajele tale, cu obiceiurile și programele care te limitează în comunicare, în relații cu persoane dragi sau cu persoane dificile, în felul în care câștigi și gestionezi banii, în cum reușești să-ți păstrezi familia, sănătatea, greutatea optimă, starea de bine în condiții vitrege.

Zilnic, vedem viața doar printre filtrele demult formate. Sunt filtre subiective, formate, în special, din strategii de supraviețuire, limitate, ghidate de principiul "luptă, fugi sau îngheață". Vrem să demonstrăm continuu câte ceva, vrem să să le arătăm că merităm a fi iubiți, vrem să ne placă TOȚI în jur. Dar, ghici ce!, niciodată n-o să fim pe placul tuturor. De unde dorința asta obsesivă? Din copilărie, atunci când "ne-au plăcut" prea condiționat. Dar, pentru că suntem adulți, e cazul să învățăm a trăi ceea ce ne dorim cu adevărat să trăim. Vindecarea emoțională este esențială pentru dezvoltarea personală de orice fel: sănătate, familie/relații, carieră, bani.

Vom vedea împreună, online, un film foarte bun și îl vom întoarce pe toaaate părțile: personaje/ caractere/ personalități, scene de viață, comunicare, resurse, soluții. Vedem un fragment, oprim, comentăm și mergem concret în situațiile TALE de viață în care ceva s-a blocat, nu mai știi cum să ieși de-acolo, ai vrea să înțelegi ce poți face diferit și mai bine. Pentru tine și pentru cei de lângă tine.

 

Joi, 13 aprilie, de la ora 18.30

 

te invit să facem magie cu mințile și cu sufletele noastre și ale celorlalți! Alăturarea unor energii de calitate va duce la ceva memorabil pentru fiecare participant! Vei fi, poate, total surprins uneori de ce idei îți vin, de ce răspunsuri și rezolvări, de ce înțelegeri puternice pot apărea despre propria persoană și despre tot ce trăiești zi de zi.

Acesta este linkul de zoom pe care ne vom vedea de fiecare dată la film: https://bit.ly/3BwXESI . Parola: filmultau

 

Adu cu tine și acele persoane cărora crezi că le-ar prinde tare bine să vadă lucrurile și cu alți ochi. Acele persoane cu care ai ceva de împărțit, de făcut, de obținut – membri ai familiei, colegi, șefi, angajați, colaboratori apropiați, prieteni buni...

 

Sunt Cătălin Stoica și sunt prietenul tău, #HaiSus!

coach în inteligența emoțională & relațională, în neuroleadership & analiză de personalitate, specialist în hipnoterapie

#AcademiaDeBine te susține!În curând..

Arhiva