Filme Despre Tine - ranile emotionale

Evenimente

GRATUIT ONLINE

marti, 7 martie

ora 18.30

 

FILME DESPRE TINE

răni emoționale – povești distructive –

cum ieși din acele povești

 

Un film bun te „atinge” mental/sufletește pentru că este DESPRE TINE. Cu cât un film (povestea lui) vorbește mai mult și mai clar, în mod mai potrivit despre tine, cu atât ție ți se va părea mai bun, mai puternic.

Filmul - această metaforă terapeutică – se adresează atât minții conștiente (analiză), dar mai ales minții inconștiente (tipare emoționale, obiceiuri comportamentale, nevoie de schimbare/vindecare).

Filmul bun îți apasă niște butoane roșii. Îl trăiești maxim – râzi sau plângi – pentru că, în mod inconștient, ai găsit acolo rănile tale emoționale, bucuriile tale obișnuite, iubirea pe care ai primit-o și căreia îi ești recunoscător sau, dimpotrivă, iubirea de care aveai atâta nevoie, care simți că a lipsit și acum creează, poate, respingere, anxietate, tristețe, furie, revoltă, ironie... toate acestea fiind niște mecanisme de apărare, de supraviețuire pe care mintea inconștientă le-a construit pentru ca tu să poți supraviețui dramelor personale din prima parte a vieții.

Un film despre tine îți poate face cunoscute lucruri de care, în mod conștient, nu ți-ai amintit niciodată. Au stat ascunse, dar „te-au lucrat” constant, cum s-ar zice. Căci, vorba lui Carl Gustav Jung, tot ceea ce nu ajungi să conștientizezi îți va conduce viața, iar tu îl vei numi destin.

 

În acest webinar, va fi intens despre autodescoperirea emoțională, relațională, spirituală, despre felul în care te-ai obișnuit să-ți vorbești ție, despre felul în care mai mici sau mai mari evenimente traumatice din trecut ți-au creat o poveste pe care, de atunci, ți-o tot spui în mintea ta. O poveste pe care tu o numești realitate. Iar acea poveste îți dictează alegeri, decizii, cum să te vezi pe tine, cum să-i vezi pe ceilalți, cum să vezi viața și, deseori, această poveste... te minte. Te minte dureros de tare, dar nici nu-ți dai seama sau nu vrei să crezi că asta se întâmplă, pentru că nici nu-ți amintești să fi fost vreodată altfel.

Mintea omului, la fel ca o grădină, are nevoie să fie îngrijită la nesfârșit: curățată de buruieni, semănată cu grijă, udată, luminată... Și-ți va aduce numai bucurii.

 

Așadar, te invit la FILME DESPRE TINE, un mediu sigur, susținător și inteligent, în care vedem împreună un film bun, pe parcursul căruia să-ți faci curaj a te privi în oglindă, a te confrunta cu rănile tale emoționale, cu blocajele, obiceiurile și programele interioare care te limitează.

Trauma nu înseamnă ceea ce am trăit, ci ceea ce AM SIMȚIT NOI că am trăit acolo și rămâne imprimată în felul în care RĂSPUNDEM vieții de zi cu zi.  Fiecare dintre noi are de vindecat propriile traume.

Vindecarea emoțională este esențială pentru dezvoltarea personală de orice fel: sănătate, familie/relații, carieră, bani. Pentru că, zilnic, vedem viața doar prin filtrele demult formate. Suntem, însă, adulți; e cazul să învățăm a trăi ceea ce ne dorim cu adevărat să trăim.

 

Acesta este linkul de zoom pe care ne vom vedea la film: https://bit.ly/3mr7VKK  . Parola: despremine

 

Adu cu tine și acele persoane cărora crezi că le-ar prinde tare bine să vadă lucrurile și cu alți ochi. Acele persoane cu care ai ceva de împărțit, de făcut, de obținut – membri ai familiei, colegi, șefi, angajați, colaboratori apropiați, prieteni buni...

 

Sunt Cătălin Stoica și sunt prietenul tău!

coach în inteligența emoțională și relațională,

hipnoterapeut și

specialist în analiza, predicția, construcția comportamentală și de personalitate