Hai in HARTA EMOTIILOR

Evenimente

ONLINE.
din 12 ianuarie,

9 Sesiuni Live
în fiecare Miercuri
de la ora 19.00
timp de 90 min/sesiune

plus

9 sesiuni înregistrate

pe care le vei avea la dispoziție pentru vizionare

pe parcursul celor 9 săptămâni


număr limitat de locuri

HAI ÎN


HARTA EMOȚIILOR


CUM SĂ FACI CU SUCCES
CĂLĂTORIA EROULUI ÎN VIAȚA TA

 

TU ai curajul să îți asumi transformarea propriei vieți: relații, familie, carieră, bani, sănătate? Să ți-o asumi, nu doar să spui că ți-o asumi? Cum faci asta? Făcând ceva ce-ți pare prea greu de făcut; pentru care nu ai timp, nu ai bani, nu ai chef/energie.

În viața fiecăruia dintre noi apar probleme de înțelegere reciprocă în familie. Sau la serviciu. Sau în afaceri. Ori în mediul online. Mass-media întreține frica pentru că frica vinde bine. Autoritățile creează confuzie pentru că nici oamenii aceia nu-s mai breji decât noi. Lumea din jur ne atacă într-un fel sau altul. Parcă totul se duce în jos. Trăim cu impresia că realitatea devine imposibilă. Și totuși... dacă viața ta ar putea să se transforme în mod neașteptat de frumos??? Întreabă-te doar atât: DACĂ? Dacă stă în puterea ta să redefinești totul? Dacă starea ta poate deveni una constant bună? Dacă oamenii încep să te aprecieze mai mult și să te plătească mai bine?


Hai să antrenezi o altă realitate în viața ta!

Hai să fii cel/cea care îi scoate și pe ceilalți din criză!

Hai să vezi cum reușesc oamenii care reușesc, indiferent de context!

#HaiSus, căci nu mai e timp de pierdut!

Acum, mai mult ca oricând, e momentul să ne ridicăm odată de jos și să ne asumăm succesul omului fericit! Pentru că nu ne-am născut să fim perfecți... dar ne-am născut să fim fericiți!

 

Înscrie-te acum printr-un mail la adresa: catalin@catalinstoica.org . În care să-mi lași datele de facturare (persoană fizică sau persoană juridică):
*numele întreg / sau numele firmei
*seria și numărul C.I. / sau codul fiscal
*adresa
*numele băncii din care faci plata,

iar eu îți voi trimite imediat factura proformă pentru a putea face plata.

Uite doar câteva dintre feedback-urile primite, la final, din partea participanților în alte grupe:

 

“Înainte să intru în Harta Emoțiilor, știam că vreau o schimbare, un nivel mai profund de a mă înțelege pe mine și rezultate mai bune în toate ariile vieții. Ei bine, nu am fost pregătită pentru impactul programului. Credeam că este un curs în care Cătălin ne va prezenta diferite concepte, iar noi vom lua notițe. Dar, surpriză! Am început să lucrăm practic încă din prima sesiune, fiind chiar încurajați să ne întâlnim între noi pentru a repeta exercițiile, ceea ce a dus la formarea unui grup unit și special. În cele 9 săptămâni de curs mi-am schimbat jobul, lucru pe care îmi doream de mult să-l fac, însă nu avusesem curaj până atunci. Dar așa se întâmplă când ajungi să-ți cunoști emoțiile și începi să îți spui povestea potrivită. Pe scurt, din 21.07.2020, viața mea a devenit un carusel de întâmplări magice!” 

Mădălina Ileana Stoica, art terapist & pharma trainer, București

 

“Pentru mine, povestea și obiectivele sunt ca o poezie, însă, până la Harta Emoțiilor, nu am conștientizat că ele trebuie susținute de emoții optime și că nu există stări negative, ci doar emoții care nu sunt ținute în parametri optimi. Cele 9 sesiuni de Harta Emoțiilor m-au ajutat să descopăr și să dezvolt noi feluri de a face lucrurile mai bine, m-au ajutat să-mi închei “conflicte” mentale vechi, m-au făcut să judec mai puțin (spre deloc) manifestări/comportamente/emoții, aparent greșite, ale persoanelor din jurul meu și să înțeleg că acestea sunt declanșate de niște factori interni și externi care nu au legătură cu mine. Este incredibil la schimbări de mindset și de percepție poți ajunge alături de Cătălin după două luni și cum se pot “așeza” lucrurile doar pentru că ai ales să îți scrii povestea de zi cu zi altfel.”

Mariana Ruscan, antreprenor, Cluj-Napoca


"A fost o experiență extraordinară, Cătălin, iar această diplomă îmi va aminti mereu de tot ce am trăit în fiecare sesiune și în timpul fiecărui exercițiu în parte. Recunosc că m-ai zguduit din temelii și a fost nevoie să aduc la suprafață emoții puternice, pe care le făcusem uitate, însă mă simt acum de parcă aș fi renăscut, serios! Și știu că e doar primul pas, dar a fost cel mai important pas pe care l-am făcut vreodată în direcția vindecării emoționale! Abia aștept următorul mastermind! Te felicit din inimă, Cătălin, pentru tot ceea ce ești tu ca OM și pentru felul în care îți trăiești visul! Ești pură inspirație pentru mine și sunt onorată că am oportunitatea să învăț de la tine! Te îmbrățișez cu mare drag, Hai Sus!!!"
Iarka Baițar, profesor, Arad


"Așa recunoscătoare sunt că te am în viața mea și pentru acest program transformator! Îți mulțumesc că exiști! Acum iar o să plâng uitându-mă la diplomă, căci nu pot să cred că eu, cea de acum 3 ani, atunci când te-am cunoscut, am ajuns cea de astăzi, cu atât de mulți pași înainte! Și daaa, ce oameni extraordinari am avut în grupă cu mine! Iar acel moment cu Laura, fetița de 10 ani... puffff !... a fost GENIAL!"
Julia Roșu, team leader, București


"Viața mea s-a transformat încă și mai mult, Cătălin, mă simt la un alt nivel! Eu, familia mea și echipa mea îți suntem recunoscători pentru tot ceea ce am învățat de la tine și pentru tot ce ai făcut pentru noi! Aștept cu nerăbdare următorul program, Hai Sus!"
Alexandru Chiru, country manager, București


"Dacă acum, știind deja cum este și ce primesc, mi-ai cere un preț dublu pentru acest curs, l-aș plăti fără să clipesc. Mă întreb chiar cum ar fi să mă înscriu din nou în Harta Emoțiilor? Căci știu că experiența ar fi diferită și sigur m-ar ajuta la fel de tare. Hai Sus, Cătălin!"
Daniela Corduman, cadru medical, Valencia (Spania)

HARTA EMOȚIILOR reprezintă un program de pace cu emoțiile tale, cu acelea care te apasă în fiecare zi, pe timp de criză sau nu, cu acele emoții care te împiedică să fii Tu, să faci și să ai tot ceea ce-ți dorești. Profită de această oportunitate și devino mai bun pentru tine, pentru familie, pentru angajatori, angajați, clienți sau parteneri de afaceri!

 

HAI ȘI TU ÎN HARTA EMOȚIILOR!

Să parcurgem împreună distanta de la omul plin de griji, de frici, de furie și de nevoi apăsătoare, la Eroul care se descurcă în orice situație, care știe că el își conduce viața, nu viața pe el, care înțelege că o criză, de orice fel ar fi ea, vine și trece, aducând, poți să crezi? îmbunătățiri reale, măsurabile în viața sa.
#HaiSusAcademia de Bine te susține!

Oamenii – copii sau adulți – fac ceea ce văd! Degeaba le cerem celor din jur să se maturizeze emoțional și comportamental dacă ei nu văd deja la noi inteligență emoțională sau efort conștient de a ne maturiza emoțional puțin câte puțin. Degeaba cerem Înțelepciune - Calm, Încredere, Curaj, Bună Dispoziție, Creativitate, Tandrețe, Pasiune, Perseverență, Viziune celor cu care interacționăm zi de zi – acasă ori în mediul de lucru – dacă în starea, atitudinea și comportamentul nostru, lucrurile astea nu se (prea) văd.


ABILITĂȚILE EMOȚIONALE,

culmea! nu cele tehnice/profesionale,
sunt cei mai buni predictori de performanță din viața omului,
spun studiile aprofundate de psihologie și economie comportamentală.
Abilitățile tale Emoționale sunt și ele niște mușchi pe care îi antrenezi în mod sănătos și perseverent, și-i faci puternici. După care, ei, mușchii ăștia, vor lucra împreună pentru rezultatele tale de excepție – acasă, la serviciu, în afaceri, inclusiv în buzunar. Moment în care oamenii vor spune: "Ce noroc ai că ți-a ieșit!". Dar tu știi deja că NU există formule magice, că minunile se pregătesc bine și din timp, că ai reușit pentru că ai făcut acolo unde ei s-au oprit, dar nu le place să recunoască.


HARTA EMOȚIILOR REPREZINTĂ

O CĂLĂTORIE A EROULUI DIN TINE

*o experiență puternică de 9 întâlniri săptămânale foarte aplicate – exerciții, trehnici, metode - Live ONLINE

*câte 90 de minute/ întâlnire LIVE

*în fiecare seară de miercuri, ora 19.00

*9 sesiuni înregistrate de predare, pe care să le vezi când ai tu timp și de câte ori vrei, în ritmul tău. Primești fiecare sesiune înregistrată înainte de întâlnirea live
*un MasterClass cu număr limitat de participanți
*începând cu data de 12 ianuarie 2022.

Cu oameni care, la fel ca și tine, caută și găsesc soluții nemaigăsite, în loc să vâneze continuu greșeli și vinovați.


VEI DEZVOLTA CELE 4 APTITUDINI

ALE EROULUI D.P.D.V. EMOȚIONAL:

*conștiența de sine
*autocontrolul, gestionarea propriilor emoții
*conștiența socială
*gestionarea câștigătoare a relațiilor și a emoțiilor celorlalți.

Da, vor fi informații foarte valoroase! DAR, cel mai important: ne vom testa, vom aplica mult, în fiecare sesiune în parte!
Exerciții, tehnici, metode prietenoase de conștientizare și îmbunătățire a felului în care îți gestionezi emoțiile, indiferent de situație.
Ne vom responsabiliza și inspira reciproc! Te vei ajuta foarte tare pe tine, dar vei putea aplica simplu și cu cei apropiați, inclusiv cu copiii, pentru a le da și lor o minunată mână de ajutor!


ÎȚI VEI ÎMBUNĂTĂTI ÎN MOD CLAR

*controlul asupra stării tale zilnice

*nivelul de înțelegere

*reziliența, motivația și comunicarea

*abilitatea de a relaționa din ce în ce mai bine și nivelul de influență
*disciplina și determinarea
*capacitatea de organizare,

căci ești Eroul vieții tale și meriți să ai succes!
Inițiem împreună Călătoria Eroului, în 9+9 sesiuni săptămânale live și înregistrate.

Și primești ulterior acces la înregistrarea audio/video a fiecărei sesiuni live în parte, spre a putea aprofunda informația, pentru a avea la îndemână ce s-a studiat, exersat și felul în care s-a exersat.
Ca să obții ceva ce n-ai mai obținut, e nevoie să faci ceva ce n-ai mai făcut. Te voi ajuta să-ți dai o direcție, să identifici resurse, să începi a jongla inteligent cu emoțiile tale, după care să culegi roadele. Pentru că, în viață, #restulsuntefecte.

Costul acestui program este de 1990 lei, TVA inclus. 

Și... în același preț, îți mai ofer un BONUS. Încă 2 sesiuni de inteligență emoțională... pe film: MASTER OF YOUR EMOTIONS! Studiu de caz - perfecționarea abilităților de Inteligență Emoțională, îmbunătățirea capacității de gestionare a emoțiilor! Acest program reprezintă ceva ce n-ai mai întâlnit și e destinat doar celor înscriși în HARTA EMOȚIILOR! Îți va părea la fel de tare precum Harta în sine! Te va încânta peste așteptările de acum, când citești aceste rânduri!

Valoarea acestui program bonus este de 550 lei, însă Tu îl primești GRATUIT dacă te înscrii în HARTA EMOTIILOR!

ÎNSĂ: Dacă te înscrii și achiți prețul programului până la data de 30 decembrie, primești un super discount: pentru tot ce am scris mai sus plătești NUMAI 1490 LEI.


Înscrie-te acum printr-un mail la adresa: catalin@catalinstoica.org . În care să-mi lași datele de facturare (persoană fizică sau persoană juridică):
*numele întreg / sau numele firmei
*seria și numărul C.I. / sau codul fiscal
*adresa
*numele băncii din care faci plata,

iar eu îți voi trimite imediat factura proformă pentru a putea face plata.
Sau scrie-mi dacă simți că mai ai nevoie de clarificat câte ceva. Aici sunt și tare mi-ar plăcea să te ajut!
Și încă ceva: dacă la finalul programului de 9 săptămâni simți că NU ai primit/luat ceea ce aveai nevoie, e suficient să-mi spui și îți voi înapoia, fără nicio supărare, întreaga sumă plătită! Întreaga sumă plătită, da? Am scris de două ori ca să înțelegi că nu glumesc.


#HaiSus și învață cum să-ți schimbi realitatea!
Din 12 ianuarie, live în fiecare MIERCURI, ora 19.00
Academia de Bine te susține!

 

Sunt Cătălin Stoica și sunt prietenul tău!

profiler, coach, trainer & specialist în hipnoterapie