HIPNOZA. Vindecare-Motivatie-Obiective

Evenimente

Tu ce știi despre HIPNOZĂ?

În afară de ce ai văzut prin filmele americane - chestii atât de departe de realitate?

Știai că hipnoza reprezintă cel mai puternic instrument de reprogramare subconștientă pentru sănătate, pentru a învăța să-ți schimbi starea atunci când nu ai una foarte plăcută, pentru motivație și transformare de vicii/ obiceiuri nocive, pentru accesare de resurse și atingere de obiective?

Te aștept MARTI, 10 AUGUST, de la ORA 19.00, într-un webinar gratuit, să îți explic pe îndelete ce minuni poate face hipnoza în interiorul tău, pentru ca, apoi, minunile să se răsfrângă în exterior cu rezultate nemaitrăite!

Hipnoza NU e somn.

Nu poți fi hipnotizat dacă nu vrei.

Nu are niciun efect dacă tu decizi să nu aibă.

Nu accepți sugestii care contravin sistemului tău de valori.

Dar... sunt atât de multe blocaje, dureri și lipsuri/ neputințe care pot fi vindecate ori transformate dacă te folosești de transa hipnotică așa cum se cuvine!...

Eu, de exemplu, când eram la început în practica acestei metode fantastice,

mi-am vindecat aproape complet o durere de spate,

una cruntă de care nu scăpam de ani de zile și care mă forța în fiecare dimineață, între orele 6 și 7, de parcă era programată pe ceas, să mă ridic din pat și să mă plimb câteva minute prin cameră. Pentru că efectiv nu mai suportam durerea și era singura soluție să scadă puțin. Doar puțin.

Tot cu hipnoza, eu mi-am vindecat traume personale neînțelese, care-mi veneau din copilărie, care-mi frânau dezvoltarea, inclusiv din punct de vedere financiar. Pentru că nu țara, nu statul, nu criza reprezintă primii responsabili de venitul meu. Ci credințele mele despre bani care mă făceau sigur că mai mult nu se poate, că nu eu sunt de vină, că nu am puterea de a schimba ceva... Dar nici măcar asta nu puteam să cred înainte: că ceea ce cred ar putea să fie fals. Le știam deja pe toate și „hai să fim serioși, că atât se poate, nu ține de mine!”. Uf, ce autolimitare păguboasă!...

Hipnoza m-a ajutat să-mi decid și să-mi instalez starea dorită în fiecare dimineață, pentru tot restul zilei. Eu așa îmi încep ziua: cu un exercițiu de transă (auto)hipnotică, în care trăiesc și învăț să păstrez un nivel atât de profund de relaxare cum altfel n-am mai experimentat nici măcar la masaj. Smile Acum, cunoscuții îmi zic: „tu ai tu un talent înnăscut, Cătălin”. De fapt, nu e deloc vorba despre așa ceva. Ci despre decizia de a testa, de a vedea pe pielea mea ce și cum funcționează. Restul sunt efecte, dragii mei.

Abia aștept să ne vedem

marți, 10 august, de la ora 19.00, într-un webinar gratuit,

și să TESTĂM relaxarea-minune! Să înțelegem cu adevărat ce lucruri extraordinare poate face mintea noastră pentru noi dacă o antrenăm și îi dăm voie să facă. Pentru că cei mai mulți oameni preferă confortul ignoranței și obiceiul de a suferi spunând: „oricum, n-am ce să fac!”. Vrei să vezi cu ochii tăi? Vrei să simți pe pielea ta? #HaiSus, #AcademiaDeBine te susține!

Îți voi povesti cu detalii ce magie poți face în mintea, în sufletul și în viața ta foarte curând dacă îți pasă de tine. Și știu că îți pasă, altfel nici măcar nu ai citi aceste rânduri, ai avea cu totul altceva de făcut.

Ia cât mai multe persoane la care ții și cărora vrei să le oferi un webinar gratuit de mare valoare și ne vedem online aici,

pe zoom:

https://bit.ly/3jAp13u , folosind parola: academia

Creștem împreună, ne bucurăm împreună!

 

Foarte bine te-am găsit!

Sunt Cătălin Stoica și sunt prietenul tău!

profiler, coach, hipnoterapeut, trainerÎn curând..

Arhiva